Emre sonuçtan hiç memnun değil

Piabet İade Talebi Ve Minimum Yatırım Sorunu!

Piabet İade Talebi Ve Minimum Yatırım Sorunu!
10 Mayıs 2024 11:13

Ancak destek kısmına 'Yatırım yaptım, kontrol eder misiniz?' dediğimde, 'Minimum yatırım tutarı 2000 TL'dir. 1650 TL daha yatırmanız gerekmektedir.' diyorlar.

Paramı bu şekilde kaybettim. hiç etik olmayan bir hareketle karşılaştım. İnsanın çok sinirlendiği oluyor ama yapacak bir şey yok.

Emre
Emre
10 Mayıs 2024 12:12

Piabet spor bahisleri ve canlı casino sitesine anında havale işlemi ile 350 TL yatırım yaptım. Yatırım yapılan aşamada minimum ya da maksimum yatırım tutarı diye bir uyarı yapılmıyor. Ancak destek kısmına 'Yatırım yaptım, kontrol eder misiniz? ' dediğimde, 'Minimum yatırım tutarı 2000 TL'dir. 1650 TL daha yatırmanız gerekmektedir.' diyorlar. Yatırım yapacak paramın olmadığını iletiyorum ve iade sağlamalarını istiyorum. 'Eksik yatırılan paralar iade edilmez.' diyorlar. Paramı bu şekilde kaybettim. Siz de bu duruma düşmeyin, hiç etik olmayan bir hareketle karşılaştım. İnsanın çok sinirlendiği oluyor ama yapacak bir şey yok.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
25 Şubat 2024 20:44

Osman
18 Nisan 2024 15:25
Piabet Yatırım Sıkıntısı Yaşanıyor
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
02 Mayıs 2024 15:05
Betist 200 TL'ye El Koydu!

Marsbahis Yatırım Sonrası Yüksek Bahis Limiti Ve Para İadesi Sorunu

13 Temmuz 2025 17:56