Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lazer Epilasyon Cihazı İlk Kullanımda Bozuldu

10 Ekim 2024 14:52

Philips brı921 lazer epilasyon ilk kullanımdan bozuldu. Philips sayfasından pazar günü sipariş ettiğim Philips brı921 model lazer cihazı dün elime ulaştı fakat 5 dakika çalıştırma süresinden sonra cihaz kapandı çalışmıyor. Kapatın 30 dakika sonra sıfırlanacak denildi akşamdan sabaha kadar kapalı durdu bu cihaz hâlâ çalışmıyor ilk günden yetkili servise yönlendirdiler. Sizin bozuk ürününüzle ben neden uğraşayım? Alırsanız benim gibi uğraşırsınız. Boş zamanınız çoksa alın.

Sedanur
Sedanur
Şikayeti Çözüldü

Merhaba aynı durum benimde basıma geldi ver ürün yenı olmasına rağmen servise gitti ve Şu anda tamirinin yapıldığı belirtiliyor ve ben bunu istememe rağmen iade ya da değişim gibi hakkımız varken pısman oldum size geri dönüş sağlandı mı?

Rukiye

Ürünü tamir edip geri gönderdiler. Değişim olur yeni almışsınız demişlerdi fakat tamir edilip gönderilmiş. Tüketici hakkına göre ayıplı ürün sattıkları için değişim yapmaları gerekiyormuş fakat ben sonradan öğrendim. Siz isterseniz konunun üzerine gidin değişim talep edin sizin için daha iyi olur. Yorumu okuyup almayı düşünenler de bence başka markaya baksınlar uğraşmamaları için söylüyorum.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Ürün Arızalı Çıktı, 3 Haftadır Çözüm Yok!

Muhammed
17 Eylül 2025 10:59
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 01:00
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Lazer Epilasyon Cihazı Beklentileri Karşılamıyor

Ceyda