PHILIPS TV
30 Mart 2024 22:274.639

14.03.2024 tarihinde Teknosa'dan aldığım Philips 65PML9008 model MiniLED televizyonun 22.03.2024 tarihinde Bursa Kaya Elektronik Philips yetkili servisi tarafından kurulumu yapıldı. Kurulumu yapan arkadaşlara, sol alt kısımda aşırı derecede ve orta kısımlarda ise nispeten görünen ışık sızması olduğunu söyledim ve servisi arayıp bildirmemi önerdiler. Kendileri servis olmalarına rağmen, önerileri üzerine servisi aradım. Üç gün sonra gelip televizyonu aldılar ve iki gün sonra servisten bana ulaşarak, bu ışık sızmasının siyah ekranda göründüğünü, renkli ekranlarda ise görünmediğini belirten bir açıklama yaptılar. Ayıplı malı bana kusursuzmuş gibi sunmaya çalıştılar. Tüketici haklarını bildiğimi anladıklarında, ürünü tekrar inceleyeceklerini ifade ettiler. Ürünün ayıpsız bir ürünle değişimini talep ediyorum ve kesinlikle para iadesi istemiyorum. Gerekli kanuni haklarımı bildiğimi ve başvuracağımı belirtmek istiyorum. Şu anda 43 bin liralık televizyonun değişimini, gerekirse altı ay bekleyerek gerçekleştirebilirim. Firma, altı ay sonraki kur üzerinden yeni televizyonu tedarik ederse bu benim için fark etmez.

1 Nisan 2024 14:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; belirtmiş olduğunuz e-mail adresine ayrıntılı bilgi aktarılmıştır. Philips ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

1 Nisan 2024 15:07

Merhaba Philips yetkilisi örnek resimlerde görünen ışık sızmasının standartlar dahilinde olduğunu belirten mesajınızı şaşkınlıkla okudum bu kabul edilemez bir cevaptır mağazalarda sergilenen TV lerede bu durum yokken kullanıcılar'a gelen TV lere nasıl bir standart uygulanıyor bilemedim yasal haklarımı kullanıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiririm böyle bir satış politikası yok TV'nin sol alt köşesinden ışık fışkırıyor bunu olabilir demeniz işinizin hakkını ne kadar verdiğinizi sergiliyor tebrik ederim

Bekir
Bekir
25 Kasım 2024 00:39

Bende QLED aldım aynı sorun var hiç bunlarla uğraşmayın Tüketici Mahkemesi'ne gidin atanana kadar bilir kişi izleyin sonra zaten elleri mahkum değiştiriyorlar bilir kişi raporunu yazıyor

Latif
8 Kasım 2024 13:412.868

18.08.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar’dan satın almış olduğum Philips 65PML9008 miniled televizyonumda ışık sızması ve b...

Tümünü Gör
Philips Televizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Philips TelevizyondaSinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Fatih

Gözde
Philips 50pus8007 TV Panel Arızası

Philips 50pus8007 TVPanel Arızası

Hakan
Philips TV Logoda Kalıyor Ve Açılmıyor!

Philips TV LogodaKalıyor Ve Açılmıyor!

Hüsamettin

Öne ÇıkanKonular