PHILIPS TV Philips 55OLED806 Kapanma Sorunu

28 Eylül 2024 15:441.830

Selamlar,

55OLED806 Model Televizyonum günde 4-5 kere bir anda kapanıp açılıyor ve bu ekran ile tekrar başlıyor. Bazen 3-4 saat sorunsuz çalışırken bazen 15 dakika da bir bu şekilde kapanıp açılıyor. Temmuz ve Eylül aylarında 2 kere Philips ile destek görüşmesi yaptım ancak ikisinde de "One button recovery" yapmamı önerdiler. Uyguladım eski sürüme döneceğini söylediler bunu da yaptım ancak sorun devam etmekte. Garantisinin dolmasının 1 ay sonrasında bunu yaşamaya başladım kötü bir tesadüf diyelim. Günün büyük çoğunluğunda kullandığım bir ürün olmasından dolayı gerçekten mağdur durumdayım ve oldukça moral bozucu bir hal almaya başladı. Ailece her zaman tercih ettiğimiz Philips markası ile "ilk defa" ancak "büyük" bir sorun yaşamaktayım. Desteklerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

28 Eylül 2024 16:00 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak 25/09/2024 tarihinde Philips TV Tüketici Danışma Merkezi ile iletişime geçmiş olduğunuz ve yapılan görüşmede tarafınıza ayrıntılı bilgi aktarıldığı sistem kayıtlarımızda mevcuttur. Cihazınız ile alakalı destek almak istediğiniz farklı bir konu olması durumunda tarafımızla tekrardan iletişime geçmenizi rica ederiz. Tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

28 Eylül 2024 16:11

Sanırım anlatamadım tekrar yazayım. Evet destek ekibinizle görüştüm ve bana tek bir öneri verildi bu da TV'yi resetleyip eski sürüme dönmem. Bunu da yaptım ancak sorunum hala çözülmedi. Yani kayıtlarınızda mevcut olan iletişim bana bir çözüm sağlamadı. Baştan savma bir cevap vermeniz hayal kırıklığı. Sanırım Philips bu konuda "hiçbir şey" yapmamayı tercih ediyor ve ürünün Garantisinin dolmasından 1 ay sonrasında bu halde çürümeye terk ediyor. Doğru mu anlıyorum?

28 Eylül 2024 18:30

Problem aynı şekilde devam etmekte ve kesinlikle çözme adına bir adım Philips tarafından atılmıyor şu aşamada.

Philips TV Sorunu

İbrahim
İbrahim
PHILIPS TV
1 Kasım 2025 14:084.949

Philips 55pus8609/62 model televizyonumu yaklaşık 5-6 aydır kullanırken, cihaz çalışırken aniden kapanma sorunu yaşıyoru...

2 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Philips Televizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Philips TelevizyondaSinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Fatih

Gözde
Philips 50pus8007 TV Panel Arızası

Philips 50pus8007 TVPanel Arızası

Hakan
Philips TV Logoda Kalıyor Ve Açılmıyor!

Philips TV LogodaKalıyor Ve Açılmıyor!

Hüsamettin

Öne ÇıkanKonular