17 Temmuz 2024 11:49

Hatay ili, Antakya ilçesi, Akpet Petrol Ofisi isimli petrol ofisinden yapmış olduğum LPG dolumu sırasında pompacının ihmali yüzünden pompayı zamanında çekmediği için fazla basınçtan LPG sistemindeki şamandıram bozuldu ve hem yüklemeden sonra hem de ertesi güne kadar park halindeyken sızıntı devam etmiş. Ertesi gün fark ettiğimde aracımın içi resmen LPG ile dolmuştu. Bu süre zarfında hem ailem hem ben hem de komşularım büyük bir kazadan kurtulmuş olduk. Bu süre zarfında hem aldığım LPG boşa gitti hem şamandıra masrafım oldu hem de aracı benzinde kullanmak zorunda kaldığım için benzin harcadım. Toplam maliyetim LPG şamandırası 3000 TL, LPG 600 TL ve benzin 1500 TL olmak üzere toplam 5000 TL civarı oldu. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

17 Temmuz 2024 11:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)
17 Temmuz 2024 12:24

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

And sonuçtan hiç memnun değil

BP Yaşamkent Benzin İstasyonu Hakkında Şikayetçiyim!

29 Kasım 2023 15:54
bp-yasamkent-benzin-istasyonu-hakkinda-sikayetciyim-1.pdf
Ahmet sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2023 11:17
"Her şey için çok teşekkür ederim. Yetkin ve müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutan tutumları çok iyiydi. Şikayetimi etraflıca değerlendirdiler ve aracımın LPG dolum ağzının değişimini sağladılar. İlgili ve detaylı yardımları için teşekkür ederim."
BP Firması LPG Pompası Araçtan Çıkarılmayıp Koptu
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 03:04

17 Ekim 2024 14:21
Oğuz sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 16:38
"Beni arayan ve sorun ile ilgilenen tüm yetkililere teşekkür ederim. Herhangi bir ücret iadesi talebinde bulunmadım. Ücret veya yakıt almadım. Konu ile ilgilenmeniz ziyadesiyle memnun etti."