14 Temmuz 2024 13:43

13 Temmuz Cumartesi günü Gaziantep Özsan Petrol Petrol Ofisi'nden 1500 TL yakıt aldım. Pompa hizmetlisine aracımın camlarını silip silemeyeceğimizi sordum. O kişi beni yıkama alanına yönlendirdi. Aracım otomatik yıkamaya girdi. Çıktığında ise ön cam çatlak bir şekilde çıktı. Aracım Petrol Ofisi'ne geldiğinde camlarda bir sorun yoktu. Yıkama sonrası pompacıya durumu söyledim. O kişi bana sabah da başka bir aracın camının kırıldığını, yarın gelin müdür burada olur, durumu anlatırsınız dedi. Biz de ertesi gün, 14 Temmuz günü Petrol Ofisi'ne gittik. Adının K***olduğunu söyleyen kişi müdür olarak bizimle konuştu. Sorumluluk alamayacaklarını, belki de dışarıda camın kırıldığını, günde iki yüz araç yıkadıklarını ve bizden kaynaklı olmadığını söyledi. Biz kendisine kameraları incelemesi gerektiğini söyledik. Ancak bu kişi bize kameralarda belli olmaz dedi, belli olsa bile bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Biz her ne kadar bu problemin kendi tesislerinde ve kendi yaptıkları hizmet esnasında olduğunu söylememize rağmen, sorumluluk almayacaklarını ifade ettiler. Ayrıca bizlere azarlar tarzda ve yüksek ses tonu ile sinirli sinirli konuştu. İlgili kişi ve petrol hakkında şikayetçiyim. Tarafınızca gerekli işlemlerin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

19 Temmuz 2024 17:42

13 Temmuz cumartesi günü Gaziantep özsan petrol petrol ofisten 1500 TL yakıt aldım. Pompa hizmetlisine aracımın camlarını silebilirmiyiz dedim. O kişi beni yıkama alanına yönlendirdi. Aracım otomatik yıkamaya girdi. Çıktığında ise ön cam çatlak bir şekilde çıktı. Aracam petrol ofisine geldiğinde camlarda bir sorun yoktu. Yıkama sonrası pompacıya durumu söyledim. O kişi bana sabah da başka bir aracın camı kırıldı, yarın gelin müdür burada olur, durumu anlatırsınız dedi. Biz de ertesi gün 14 Temmuz günü petrolle gittik. Adının Kemal olduğunu söyleyen kişi müdür olarak bizimle konuştu. Sorumluluk alamayacaklarını, bellide dışarıda cam kırıldı biz sorumluluk alamayız, günde iki yüz araç yıkıyoruz bizden kaynaklı değildir gibi şeyler söyledi. Biz kendisine kameraları incelemesi gerektiğini söyledik. Ancak bu kişi bize kameralarda belli olmaz dedi, belli olsa bile bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Biz her ne kadar bu problemin kendi tesislerinde ve kendi yaptıkları hizmet esnasında olduğunu söylememize rağmen, sorumluluk almayacaklarını ifade ettiler. Ayrıca bizlere azarlar tarzda ve yüksek ses tonu ile sinirli sinirli konuştu. İlgili kişi ve petrol hakkında şikayetçiyim. Tarafınızca gerekli işlemlerin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Konu ile ilgili bugün telefon açtılar. Kendilerinin bir sorumluluğu olmadığını ilettiler. Böyle ilgisiz ve başından savma şey olmaz. Ben de kendilerine Tüketici Hakları'na ve hukuk yoluna müracaat edeceğimi söyledim. Şikayetçiyim mağdurum

14 Temmuz 2024 13:54 (Şikayetten 11 dakika sonra)
14 Temmuz 2024 13:54

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Araç Yıkama Sonrası Kırılan Ayna Ve Yetersiz Müşteri Desteği

02 Haziran 2025 16:44

23 Ocak 2024 15:43
Mahmut sonuçtan memnun

23 Ekim 2024 15:42
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Mazot Dolumu Sırasında Yaşanan Hata Ve Mağduriyet

06 Eylül 2025 22:35
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Yakıt Kapağı Unutuldu, Masraf Büyüyor

28 Şubat 2025 20:02