Pera Güzellik Merkezi Öğrenciye Yapılan Haksızlık Ve Tehditler

Pera Güzellik Merkezi Öğrenciye Yapılan Haksızlık Ve Tehditler
27 Eylül 2024 15:18

Merhabalar geçtiğimiz sene İstanbul'a ilk geldiğim sene Kadıköy osmanağa mahallesinde gezerken beni yolda satış yapan satıcılardan biri çevirdi. Cilt bakımı ve lazer paket için görüşmeye gittik. Bu görüşmede sözlü olarak öğrenci olduğumu ve ödemeyi bazen geciktirebileceğine dair onlar da tabii ki sağlık durumları olmadan sorun olmadığını öğrenci olduğumu ve tolere edebileceklerini söylediler. Düzenli olarak gidemeyeceğini çünkü Eskişehir'de olduğum için ailem gidip geleceğimi söyledim. O sırada şeker ile alakalı bir operasyon geçirdim ve yaklaşık 2,5 ay boyunca gidemedim. Bu sürede orada çalışan insanlarla iletişim kurdum ve durumu izah ettim. Daha sonrasında el değiştirdiklerini söylediler ve muhasebe biriminden başka bir kadın sürekli ödeme yapmadığımla alakalı beni mesajlı ve sesli olarak aramaya başladı. Ben de İstanbul'a olmadığım için ödemeyi daha önceden yaptığım gibi IBAN paylaşırlarsa uzaktan daha önceden yaptığım gibi para transferi sağlayabilirim dedim. Kendileri önce kabul etti. Sonra vazgeçtiler. Ben de kendilerine durumun iy olduktan sonra temmuz ayı içerisinde ödeme yapacağıma dair bilgi verdim. Ödeme yapmaya gittiğimde de beni avukata verdiklerini söylediler. Ve senet imzaladığım için adını bilmediğim avukat olduğunu iddia eden adam sürekli arayarak ödeme yapmak zorundasınız. Arabulucular dahil olmak üzere 20 bin tl ödemek zorundasınız yoksa senediniz elimizde dediler. İtiraz dilekçesi yazdım. Şu anda da sistematik olarak beni senediniz olduğu için senet savası açarız diye tehdit edip duruyorlar!

Beyza
Beyza

Merhaba aleyna hanım benimle de iletişime geçebilir misiniz son durum hakkında bu sefer beni senedi dahil ederek icraya vermişler olay aynı sizin dediğiniz gibi gerçekleşti

Ahmet
Ahmet

Merhaba Aleyna, son durum nedir, bilgi verebilir misin?

Mine
Mine

Aleyna hanım merhaba bende aynı durumdan muzdaribim size ulaşabileceğim bir iletişim adresiniz var mı konuşmak istiyorum

Aleyna
Aleyna

Merhabalar siz verirseniz iletişime geçeyim

Nesrin sonuçtan memnun değil

Güvenilmez Hizmet Ve Haksız Para Talebiyle Mağduriyet