Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Görevlisinin Tehdit Ve Hakaret Etmesi

10 Haziran 2024 16:27

10/06/2024 tarihinde Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi göz polikliniği kornea bölümünde saat 13:00'te olan randevum, ameliyat günlerinin Perşembe ve Cuma'dan Pazartesi ve Salı gününe çekilmesinden dolayı 22 Ekim'e verildi. Bununla alakalı başhekimlikle görüşmek istedim ancak başhekim sekreterinin odasında olmamasından dolayı başhekimle görüşmek için başhekim odasına yöneldim. O sırada arkamdan koşarak gelen güvenlik personeli kolumdan tutarak fiziki temasla beni engelleyerek, 'Sen kimsin, başhekimin odasına girmeye kalkarsın? Doktorlar bile onun odasına giremiyor. Sizdeki bu rahatlık nedir? Çık git buradan.' şeklinde hakaret ve rencide edici konuştu. Olay yerinden ayrıldığım sırada 'Yaptığın doğru değil.' dedim güvenlik görevlisine. Arkamdan tekrar gelerek, 'Buradaki herkes benden yana olur. Şikayet et istersen.' diyerek alaycı bir tavırla parmak sallayarak tehdit etti. Güvenlik kameraları incelendiğinde olay açıkça görülecektir; zaten el kol hareketleri, üstüme yürümesi ve parmak sallaması bu konuda kendisinden şikayetçiyim. Başhekimle görüşme hakkımı engelleyip tehdit ve hakaretlerde bulunmuştur ve başhekimin kimseyi odasına almama talimatı aldığını belirtti. Güvenlik görevlisini aynı zamanda başhekim bel fıtığı tedavisi için fizik tedavide tedavi aldığım sırada tanıyorum; kendisinin öyle bir talimat vermeyeceğine de inanıyorum. Onu da belirtmek isterim. Güvenlik görevlisi jandarma personeli olduğumu girişte kendisine söylediğimden dolayı bireysel bir ego sorunu yaşayarak bu eylemi gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Konu hakkında şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Olay 10/06/2024 saat 13:30 ile 14:15 arasında yaşandı. Güvenlik kameraları kayıtlarından bakılabilir.

Hastanede Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunu

26 Aralık 2024 15:32
Lessia sonuçtan hiç memnun değil

Göz Doktorunun Hakareti Ve Muayene Yapmaması Nedeniyle Mağduriyet

27 Mayıs 2025 21:40
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanede Kötü Muamele Ve İletişim Eksikliği

27 Kasım 2024 17:48

12 Haziran 2024 20:07