Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Pegem Akademi Öğretmen Sorunları

07 Eylül 2023 08:42

Öğrencimizi İzmir Pegem Akademi'ye yazdırdık, hızlandırma var diye 1 ay bile olmadan ayrılmak istedi. Sorduk ne oldu. Gitmeyeceğim dedi. Öğrencimiz başarılı, biraz konuştuk, öğretmenler iyi sadece 1 tanesi sıkıntılı dedik ne oldu. Öğretmene soru soramıyoruz, neyi anlamadın hızlı hızlı geçiyormuş ve öğrencilerden birine de hakaret etmiş, çocukta haliyle korkmuş soru soramıyorum dedi.

Kim dedik müdür nasıl yani en önemli ders matematik çocuk anlamıyorum. Bırakalım dedik gittik kimi kime şikayet edeceğim adam dinlemiyor bile burnundan kıl aldırtmıyor 21 bin lira paramız çöpe gitti 3 haftalık derse bu öğretmen yüzünden birçok öğrenci bırakmayı düşünüyor.

Böyle büyük bir kurum nasıl böyle öğretmenlerle çalışır? Eşim konuşmak istedi. Adam dinlemedi dersim var,dedi. Çıktı yani çok yazık bize. Kurum yardımcı olmazsa tüm sosyal medya ve başında ve tüm şikayet kanallarına başvuruda bulunacağız. Ne kadar zor şartlarda okutuyoruz öğrencimizi.

07 Eylül 2023 11:21 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, sorununuzla ilgili yardımcı olabilmemiz adına [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlerle iletişim bilgilerinizi paylaşabilirseniz yardımcı olacağız. İyi günler dileriz.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Pegem Akademi KPSS Deneme Mağduriyeti

30 Mayıs 2024 00:26

Pegem Akademi Haksız Kazanç Elde Edildi

02 Ocak 2024 18:54
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 21:49