Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Kapanan Kart Nasıl Açabilirim

09 Mayıs 2024 20:30

Paycell uygulamasında kartım, talebiniz üzerine güvenlik nedeniyle kapatıldı denildi. Ben böyle bir talepte bulunmadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana bir kod göndereceklerini söylediler; ancak aynı numaraya kod gelmiyor. Pazartesiye kadar acilen kartımın açılmasını ve içindeki paranın boşa gitmemesini istiyorum. Bu sorunla ilgili çok acil olarak cevap verirseniz memnun olurum.

09 Mayıs 2024 20:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

09 Mayıs 2024 20:35

Umarım hızlı cevap verirsiniz çok acil lazım çünkü

10 Mayıs 2024 07:57

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

11 Mayıs 2024 20:54

Ben kartı açtırmayı düşünüyordum ama teşekkür ederim yinede yardımcı oldunuz kartım kapansa da içindeki parayı iade ettiler

05 Haziran 2024 18:04

Paranızı ileteceğiz size dediler IBAN aldılar 1 haftaya ulaşır dediler neredeyse 1 ay olacak ortalıkta ne para var ne bir şey parayı iade ettiler dedim güvenip ama 1 ay dır hem kartı kapatıp içindekini aldılar hem de geri iade olmadı

Hüseyin sonuçtan memnun

Hüseyin
03 Haziran 2025 14:56
"Teşekkürler bir daha olmasın bu olay"

Paycell Kartım Kapatıldı, Paramı Alamıyorum!

Halil
14 Temmuz 2025 10:42