İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Paxful'da Mağdur Ediliyorum!

İsmail
27 Temmuz 2023 13:39

Bu sitelerde 3. Şahıslara belli bir komisyon karşılığı Bitcoin satıyoruz, kişi bize parayı gönderiyor biz de para hesabımıza geçince Bitcoin olarak yolluyoruz. Biz bunu düzgün olarak yapsak da art niyetliler tarafından yanıltılıyoruz. 6 ay hesap açıp işlem yaptım, para alıp o parayı bize gönderenler mi dersiniz, kredi kartı yanıltıcılığı yapanlar mı dersiniz? 6 ayda yaptığım işlemler sonrası 20 kez ifade vermek zorunda kaldım, hiçbir suçum yokken.

profile profile

Nesil

Güvenilir bir sitemi al sat işleminde kişiler sağlammı

Nesil

İfade niye verdiniz art niyetli olan versin şimdi bende orada işlem yapmak istiyorum öneriniz nedir ifade sebebi nedir ki gelen paralarlamı ilgili

Nejmettin
Nejmettin

Bende faxful tarafından mağdur edildim. Alanlarda sahte moderatör dedikleride sahte hep kendi adamları paranız emanette bizde güvende satışlarınızın karşılığını serbest bırakın diyorlar sonrada paranız hesabınıza geçmeden neden bıraktınız serbest sorumluluk size ait diyorlar alıcı tetherleri çekti hesabından yapacak bir şey yok diyorlar kimseye de derdimizi anlatamıyoruz. Müşteri hizmetleri yok maile cevap yazan yok hep aynı cevaplar geliyor robot mesajdan

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Okx P2P İşlemleri Ve Güven Sorunu

Muhammet
01 Nisan 2025 00:08

06 Temmuz 2024 23:54
Binance Binans Web3 Pancake'den Babylon Mağduriyet.
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 10:36
Binance TR Binance Üzerinde Yaşanan Coin Satış Problemi Ve Mağduriyet