Patibul.com İlan Tarihi Sorunu Ve Güvenilmezlik

09 Ocak 2024 10:23

Patibul.com üzerinden 2.1.2024 tarihinde kayıt açtım ve paket satın aldım. 4.1.2024 tarihinde taslak olarak ilanımı oluşturdum ve kaydettim. 8.1.2024 tarihinde ise ilanımı ilk defa yayınladım ancak sistem ilanımı 4.1.2024 tarihinde yayınlamış gibi kabul ederek; hem ilan hakkımdan fazladan 4 gün yiyerek beni zarara uğrattı hem de aramalarda ilk sırada ve ilk sayfada gelmem gerekirken, ilanımın çok arka sayfalarda geldi ve ilan görünürlüğüm ve ilanımın gücü - etkisi azalmış oldu.

Ücret vererek bir hizmet almaya çalışıyoruz, o hizmeti de taahhüt edildiği gibi doğru ve hakkıyla alamıyoruz.
Üstelik kendi ilan sayfama girişleri de görüntülenme sayısı olarak kabul ediliyor ve mobil uygulama üzerinden yapılan aksiyonları da gerçekleştirmiyor. Belki de orada görünen görüntülenme sayıları bile gerçeği yansıtmıyor ve rastgele bir uygulama ile otomatik artırılıyor olabilir! Bunun da peşine düşeceğim.

Bu konuyu tüm platformlarda dile getireceğimi ve yasal haklarımı da tüm yetkili mercilerde kullanacağımı belirtmek isterim.

Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Patibul.com Sahiplendiğimiz Kedinin Hasta Çıkması

07 Kasım 2023 07:08

29 Ağustos 2024 15:53
Ayşe sonuçtan çok memnun

Petlebi'nin Keyfi İlan Kaldırma Uygulaması!

Ayşe
07 Nisan 2025 11:27
"Yaptıkları hatayı telafi edip ilanımı daha sonra yayına aldılar ve bu şikayetin üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen hediye olarak yaş kedi maması yolladılar. Kendilerine ilk önce ilgi alakaları sonra da hayvanları düşünüp yaş mama yolladıkları için teşekkür ederim."
Gülşah sonuçtan çok memnun

Gülşah
05 Haziran 2024 12:55
"WP üzerinden bana ulaştılar ve isteğim üzerine ücret iadesi yapıldı. Teşekkürler..."
Kafkas Pet Market Kafkas Pet Shop Kaç Gündür Siparişi Teslim Alamadım
Kafkas Pet Market Kafkas Pet Shop Kaç Gündür Siparişi Teslim Alamadım
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 17:42