Parex Ürün Su Almıyor

Parex Ürün Su Almıyor
19 Eylül 2024 17:2265

Parex wondera ürünümü internetten satın aldım fakat ürünüm su almıyor, ürünün üstündeki turuncu renkler çıkmasına rağmen suyu full olmasına rağmen sorun yaşıyorum, problem nedir anlayamadım fakat yardımcı olursanız çok sevinirim dönüş bekliyorum. Teşekkürler şimdiden

20 Eylül 2024 10:25 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

15 Ekim 2024 09:04

Merhaba, Şikayetinizin sonucuna ilişkin anketi değerlendirmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Parex Müşteri Hizmetleri

22 Ekim 2024 10:05

25 Ekim 2024 13:20

12 Ekim 2024 13:4346

"Parex müşteri hizmetleri iletişime geçti, yeni başlık göndereceklerini bildirdi. Teşekkürlerimi iletirim Parex'ten devam :)"

14 Temmuz 2024 14:24104

"Sorunumla hemen ilgilenildi ve yeni ürün gönderildi, teşekkürler."

Parex Wondero Vileda'nın Su Çekmeme Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

4 Nisan 2025 10:40378

Parex Wondero Vileda ıslatmıyor, suyunu çekmiyor ve kuru kalıyor. Turuncu görünüyor. Daha yeni almıştım. Çok kullanılmad...

Parex Mop Bezi Islanmıyor

4 Kasım 2023 14:21635

"Çok teşekkürler iki gün içinde dönüp ertesi gün arızalı parçanın yenisini gönderdiler🤍 Tutumunuzu taktir ettim"

Tümünü Gör
Parex Su Çarkı Dönmüyor, Mop Islanmıyor

Parex Su ÇarkıDönmüyor, Mop Islanmıyor

Asiye
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex TornadoSıkma Aparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem
Parex Wondero Işık Sorunu