Pancakeswap Binance Üzerinde Yaşadığım WEB3 Mağduriyeti!

Pancakeswap Binance Üzerinde Yaşadığım WEB3 Mağduriyeti!
31 Temmuz 2024 04:20

Binance WEB3 Pancakeswap üzerinden W***e isimli bir coin aldım. Bir miktar kâr gördükten sonra coini bnb veya USDT'ye çevirmek istedim. Ancak ekte gösterdiğim hata ile karşılaştım. Bu coini, ismini ve paylaşımını görsel olarak eklediğim e*** a*** adlı sözde kripto teknik analiz uzmanının tavsiyesi ile almıştım. Cüzi bir miktarda olsa mağdur olduk. Sonrasında Pancakeswap müşteri hizmetleri numarasını buldum. Pancakeswap Instagram sayfalarında iletişim kısmında mevcut. 0534'lü bir numara. Şaka gibi. Yine de yazdım kendilerine. Sözde müşteri temsilcisi arkadaşların dönüşü, 'Aldığınız coin bir meta coini imiş, o yüzden meta hesabı açarak oraya 0.1 ETH (yaklaşık 350 $) aktardıktan sonra içeride olan paranızı da çekebilirsiniz' şeklinde oldu. Yani yanıltıcılık o kadar sağlam ki, insanlar müşteri hizmetlerini aradıkça da mağdur ediliyorlar. Kendilerinden şikayetçi olacağımı söylediğimde de 'İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz' cevabı da tuzu biberi oldu.

Şimdi asıl sorun, bunların yaptığı işten ziyade Binance nasıl böyle bir duruma ortak olmuş oluyor? Neticede WEB3 bağlantısı Binance üzerinde olan bir şey. Ben yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

31 Temmuz 2024 04:05

Binance WEB3 pancakeswap Üzerinden W***E isimli bir coin aldım. Bir miktar kâr gördükten sonra da coini bnb veya USDT'ye çevirmek istedim. Ancak ekte gösterdiğim hata ile karşılaştım. Bu coini yine ismini ve paylaşımını görsel olarak eklediğim ercan AKK sözde kripto teknik analiz uzmanı tavsiyesi ile almıştım. Sonrasında pancakeswap müşteri hizmetleri numarasını buldum. Pancakeswap Instagram sayfalarında iletişim kısmında mevcut. 0534 lü bir numara. Şaka gibi. Yine de yazdım kendilerine. Sözde müşteri temsilcisi arkadaşların dönüşü "Aldığınız coin bir meta coini imiş, o yüzden meta hesabı açarak oraya 0.1 ETH (Yaklaşık 350 $) aktardıktan sonra içeride olan paranızı da çekebilirsiniz" şeklinde oldu. Kendilerinden şikayetçi olacağımı söylediğimde de "istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz" cevabı da tuzu biberi oldu.  Neticede WEB3 bağlantısı Binance üzerinde olan bir şey. Ben yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

Selin sonuçtan memnun

13 Ağustos 2024 00:46
Enes sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2024 15:53

01 Ağustos 2024 14:19

21 Aralık 2024 23:06
Binance Ve Pancakeswap Üzerine Yaşanan Mağduriyet
Burak sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 22:22