24 Temmuz 2024 16:33

Pancakeswap'tan babyfx adlı kripto satın aldım ve şu anda satış işlemi yapamıyorum. Coin şüpheli olarak listelenmiş, halbuki kripto paraları uygulamadaki listelerden aldım. Eğer gerçek değilse neden listede gözüküyorlar? Binance ve Pancakeswap tam anlamıyla sorumludur. Binance, Web3'te listelenmemiş coin olarak geçiyor. Kontrat adresi olan coini uygulama üzerinden alım satım yapmak ya da spota çevirmek istiyorum. Coine ilişkin inceleme yapılarak çözümle ilgili dönüş yapmanızı bekliyorum. İşlemin gerçekleşmemesinden tamamen Pancakeswap ve Binance sorumludur. Almak istediğimde işlem gerçekleşiyor, satmak istediğimde işlem gerçekleşmiyor. Ne yaptıysam, ne denediysem 'sapma toleransınızı artırın' şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum ve işlem devam etmiyor. Acil bir şekilde belirttiğim kontratta bulunan coin/token'ın 'spot' kullanıma değeriyle çevrilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. İnsanları mağdur ediyorsunuz ve Binance olarak buna nasıl izin veriyorsunuz? Eğer bu token/coin sahte ise, bunun önleminin alınması ve mağduriyetlerin yaşanmaması konusunda sorumlu olan Binance ve Pancakeswap uygulamalarıdır. Sorumluluğu olan uygulamaların zararı tazmin etme sorumluluğu da bulunmaktadır. Aksi durumda avukatım aracılığıyla dava açacağım ve daha fazla kişinin mağdur olmaması için destek toplayacağım. Satmak istediğimde sürekli olarak 'bilinmeyen hata: transfer_from_failed. Sapma toleransınızı artırın' hatasını alıyorum. Değerleri ne kadar yükseltsem de satış yapamıyorum. Bir an önce benim ve benim gibi mağdurların zararının giderilmesini talep ediyorum.

14 Ağustos 2024 19:00

Binance Kripto Para Satışında Yaşanan Sorun Ve Mağduriyet
Binance Kripto Para Satışında Yaşanan Sorun Ve Mağduriyet

14 Haziran 2024 09:54
Binance Pancakeswap Satış Yaparken Yaşanan Sorun
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 23:17