Özlem Öztürk Nails'de Dikkat Gerektiren Deneyim

27 Aralık 2024 20:54

Hiç ama hiç memnun kalmadım! Özlem Öztürk Nails, davranışlarınıza daha özen göstererek iş yapmalısınız. Bence çok kalın yapıyor ve tırnağım kopacak sandım. Pedikür ve manikür yaparken tırnak etlerim kanadı ve kanamasına rağmen hala devam etti. Burayı parasına değmez, daha iyi yerler var!

Özlem

Merhabalar Tuğçe hanım işletmemizde geriye dönük 1 aylık kamera kayıtlarına bakıldığında bizim işletmelerimizin hiç birine giriş yaptığınız görülmemektir çünkü bizim işletmelerimize randevu alırken kimlik bilgisi ve telefon bilgisi alınarak randevu oluşturulur sizin isminize ait hiçbir kayıt gözükmemektedir galiba işlem yaptırdığınız işletme bize ait olan bir işletme değil lütfen yapmış olduğunuz yorumu işlem yaptırdığınız iş yerinin altına yazarsanız memnun oluruz aksi takdirde bize ait olmayan yanıltıcı yorumunuzdan dolayı hakkınızda yasal süreç başlatılacaktır

Özlem

Merhaba Tuğçe hanım. Ben Özlem Öztürk iş yeri sahibiyim. Hangi şubemiz de işleminiz yapıldı. Tarih ve saat bilgisi paylaşır mısınız. Konuyla bizzat ilgilenmek istiyorum.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2025 23:39
protez-tirnak-sonrasi-enfeksiyon-ve-kotu-uygulama-deneyimi-2.jpg
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 13:56
Eylül Öztürk Nail Spa Manikür Pedikür Bakımı