Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 13:26

Merhabalar, ben Özer Koltuk Mobilya'dan İzmir Karabağlar'daki 4045 Sokak No: 9 adresinden Rolex marka bir koltuk takımı satın aldım. Ürün için 4 yıl garanti verildiğini söylediler ancak resmi bir evrak vermediler. Ödeme işlemleri için sadece bir teklif formu bulunmakta ve ödeme peşin yapılmıyorsa işlemler başka bir firma üzerinden kart ile yapılmakta. Sorunumu detaylandırmak gerekirse; ürün elime ulaştığında, sandıklı model olması için 3 bin TL fark ödedim. Ancak sandığın kontrplakları delik deşik, ayaklardan biri çatlak ve diğeri sürtünme nedeniyle ezilmiş ve boyası dökülmüş olarak geldi. Satıcıya durumu WhatsApp üzerinden bildirdim ve ürünün resimlerini ilk gün içinde gönderdim. Satıcı 'tamam, halledeceğiz' dedi fakat sadece lafta kaldı. Defalarca aramama rağmen cevap alamadım ve WhatsApp üzerinden yazdığımda ise 'meşgulüm' gibi bahanelerle karşılaştım. Bunun üzerine, onların anlayacağı şekilde, küfür veya hakaret içermeyen bir üslupla durumu Allah'a havale ettim ve bu iş yerinden alışveriş yapacak olan kişilere de durumu bildirdim.

Ahmet
Ahmet
08 Haziran 2024 12:05
Özer Koltuk Satılan Ürünün Arkasında Durmaması. (! )

Evet şikayetin üstünden 1 ay geçmeden koltuk takımı dökülmeye başladı resimlerde teslimatta belirttiğim kusurların üstüne şimdi de koltuğun kol kısmı çöktü firma hiçbir şekilde dönüş yapmıyor zaten onlar sorumluluk almıyor sosyal medya üzerinden (metin) Diye bir şahıs yönlendiriyor oraya (! ) hem pahalı ürün satıp 4 yıl garantili diye hem de fatura kesmiyorlar ödemeyi de kartla yaparsanız vergi kaçırmak için illegal yöntemi seçiyorlar biz aldatıldık ama sayemizde başka insanlarda aldatılmasın diye bu şikayeti yapıyorum yoksa bunların dürüstlüğüne zerre inancım yok... (! ) bir dahaki yorumumda (özürlü) kusurlu defolu ürün satan (metin) adlı sahsın telefon no'suyla beraber CİMER'e yazacağım

Sema
Sema

Özer Mobilya Karabağlar pişmanlıktır 4 sene garanti veriyoruz diye satıyorlar fatura bile göndermiyorlar aradığınızda kimse sizinle ilgilenmiyor Aldığım koltukların hepsi problemli geldi her yeri tutkal içinde sırt dayaması arızalı düğmeleri takılmamış neden sürekli arıyorsunuz diye tepki gösteriyorlar randevu oluşturuldu deyip telefonu kapatıyorlar gelen giden yok! Satana kadar şirinlik yapıyorlar sattıktan sonra yüzünüze bile bakmıyorlar üstüne telefonda hakaret ediyorlar. Anneme hediye olarak almıştım rezil rüsva ettiler

26 Temmuz 2023 16:24
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Özer Koltuk'tan Aldığımız Ürünler Hayal Kırıklığı Yarattı

18 Mart 2025 14:55
Gül sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 16:56