Öyküm sonuçtan hiç memnun değil

Özel Karataş Hastanesi Ücret İademi Yapmadı

Özel Karataş Hastanesi Ücret İademi Yapmadı
22 Haziran 2023 21:46

13.06.2023 günü Karataş Hastanesi'ne çocuk doktoru ve kalça ultrasonu için gittik. Girişte muayene ücreti olarak 1170 TL para ödedik. 2 aylık bebeğim için Önce çocuk doktoruna görünmemizi ardından kalça ultrasonuna gitmemizi söylediler. Biz de öyle yaptık. Önce çocuk doktorumuza gittik ardından kalça ultrasonuna indik. Ancak kalça ultrasonu çekecek doktor yerinde yok çıktı dediler ve kalça ultrasonu çekilmedi bu yüzden. Biz de çıkışta danışmadan ödememizi geri istedik ancak gün sonu alındığını ve ödemeyi geri yapamayacaklarını, dilekçe yazmamızı ve ödemenin yarın gönderileceğini ilettiler. Dilekçede durumu anlattık ve IBAN numarası bıraktık. 9 gün geçti defalarca hastaneyi aradım bugün yarın yatacak paranız dendi ama hala yok. 675 TL ücretimin aciliyetle iadesini aksi halde elimdeki fişle gerekli yerlere şikayetimi yapacağımı belirtiyorum. İlk defa girişte muayene ücreti alınan bir doktorun çıkıp gittiğini gördük. Bir daha bu hastaneye girmeyeceğiz. Saat 4 4 buçukta mesainin bitip çıkıldığını ilk defa görüyoruz. Ayrıca şunu da ileteyim çocuk doktoru kan grubu tahlili yapılabildiğini ve çocuğun kan değerlerine bakılabileceğini söyledi. Bebeğimin kanı alındı ve kan grubu sonucunun sorgulanmadığını ertesi gün öğrendim. Boşu boşuna kızımın kolunu deldiniz. Hiçbir şekilde memnun değilim nasıl bir hastane ve nasıl bir işleyişi var gerçekten anlamak mümkün değil.

02 Haziran 2023 22:25

14 Haziran 2024 00:42
Melih sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 23:57

Özel Eryaman Hastanesi Tahlil Sonuçlarım Yok