İsa sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Deneyiminde Hayal Kırıklığı: Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

Hastane Deneyiminde Hayal Kırıklığı: Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik
22 Aralık 2024 22:50

Cümleten iyi geceler.
Dün çocuğumu solunum sıkıntısından dolayı Diyarbakır Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi'nde bulunan Dünyapark Hospital'a götürdüm. Doktor bey yatış verdi. Hastanede kaldığımız süre boyunca temizlik, sağlık, ilgi ve alaka sıfırdı. 8 hemşire geldi, damar yolu açmak için. En son gelen hemşire sonunda açtı ama çocuğumun ayakları ve elleri delik deşik, mosmor oldu ve şişti. Serum takılması gerektiğinde ne zaman çağırsak 'yoğunluk var' deyip ilgilenmediler. Temizlik hiç yoktu. Verilen akşam yemeğini yedik ama tabldotları toplayan olmadı. Söyleyince de 'sabah kahvaltı gelince toplanır' denildi. (Sabaha kadar odanın içinde kokuyla almalarını bekleyeceğiz). 3 saatte bir buhar verilmesi gerekiyordu. Sohbete dalıp gelmiyorlar, söyleyince de 'geldik' deyip bizi yalancı çıkarıyorlar. Sonra da kafalarına göre buharı 1 saat arayla 2 kez verip açıklarını kapatmaya çalışıyorlar. Yatak çarşaf değişimi istedik, 3 saat sonra ancak değişti. Değişen çarşafı yere atıp yerde sürüklüyorlar. Ne kadar yıkansa da ne kadar temizlenir, muamma. Hepsi birikince ben başka hastanede tedaviyi devam ettirmek istedim. Ne kadar ücret varsa bana ödettirip kendi isteğimle çıktığımı imzalattırmak istediler. Parasından değil, hiçbir tedavi doğru düzgün verilmedi. Çocuğum iyileşmedi, hastanede yatış yapmadım ve çocuğum tam tersi daha kötü oldu. Ve buna rağmen ne varsa her şeyin ücretini ödedim.
Daha çok şey yapıldı ama uzatmadan söyleyeceğim: Hayatımda gördüğüm en kötü hastane.

Aygül sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 00:46
Hastanede Yetersiz Hizmet Ve Hijyen Sorunları
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Dünyam Park Hastanesi'nde İlgisizlik Ve Bekleme Sorunu

10 Mart 2025 23:36