Ekin sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ce Cerrahi Tıp Merkezi Kendi Ameliyat Sonrası Fotoğraflarımın Verilmemesi

10 Eylül 2024 16:32

İstanbul Esenyurt'taki Ce Cerrahi Tıp Merkezi'nde Dr. *** tarafından lipo ve gerdirme ameliyatı oldum. *** bey odaya geldi karnımı çizdi vücudumu nasıl yapacağını bile anlatmadan çıktı gitti sabah ameliyathanede, ameliyat öncesi fotoğraflarımı çektiler. Kendime geldiğimde odamdaydım bir gün sonra***beye ameliyat sonrası fotoğrafımın çekilip çekilmediğini sordum çekildi dedi görmek istediğimi söyledim beni duymazdan geldi. Ankara'ya evime döndüm. Ameliyat olalı 23 gün oldu WhatsApp'tan ilk muhatap olduğum ***hanıma yazdım vücudumdaki ödemlerin azaldığını ama hala karnımın şekil almadığını karnımın yanlarının düz indiğini bu sebeple ameliyat sonrası çektikleri fotoğraflarımı istedim. Bana verdiği cevap şu Ankara'dan kalkıp İstanbul'a Ce Expert kliniğine gidecekmişim ki " ağrılarım hala geçmedi" orada dilekçe yazıp fotoğraflarımı talep edecekmişim neden baştan istememişim bana öncesi sonrası yapabilirsiniz isterseniz fotoğraflarınızı veririz demediler sonuçta ilk ameliyatım söylemezlerse nereden bilebilirim.
Hastaneden şikayetçiyim kendi fotoğraflarımı vermemek için diretmeleri saçma demek ki başarılı bir ameliyat yapamadılar. Bu yüzden fotoğraflarımı görmemi istemiyorlar.

Özel Ce Cerrahi Tıp Merkezi Mağduriyeti

03 Mayıs 2025 16:38
Özel Ce Cerrahi Tıp Merkezi Mağduriyeti

Op. Dr. Sema Özden Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağım

20 Nisan 2024 17:47
Op. Dr. Sema Özden Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağım
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Eda Aydın Sıvı İp Uygulaması Sonrası Memnuniyetsizlik Durumu

22 Mart 2024 10:26
Op. Dr. Eda Aydın Sıvı İp Uygulaması Sonrası Memnuniyetsizlik Durumu
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Ergin Yücel Kasık Fıtığı Oldum

23 Şubat 2025 21:32