Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Oyak Yatırım Menkul Değerler Ankara Şube Pişmanlığı

15 Nisan 2024 19:30

158433 numaralı OYAK menkul değerler a. Ş. Ankara şubesinin müşterisiyim. Sadece fx, yani forex müşterisiyim. Sadece uluslararası piyasada dolarla altın, gümüş, petrol gibi emtiaları alıp satıyorum. Üç aylık periyotlarla ekstre kesimi sonrasında yapılan karın %10'u devletimize stopaj vergisi olarak ödenmektedir. Yani yılın ilk üç ayının vergisi, dördüncü ayın 26'sında bizim adımıza aracı kurum bağlı olduğu vergi dairesine ödemektedir. Benim kurumum bu vergi ücretini ayın ilk günü, 1 Nisan 09:36'da arayarak istediler. Yani 25 gün önce tahsil edip mevduat kazanmak için. Ben de 25 Nisan'da ödeyeceğimi söyledim. Akıllarına geldikçe e-posta gönderiyorlar. Bu parayı neden ödeme tarihinden önce istiyorsunuz dediğimde 'burası vergi dairesi değil, genel merkezimiz hemen istiyor.' şeklinde cevap veriyorlar.
OYAK üyesiyim, OYAK'a ait bir şirkette en yüksek komisyonlarla çalışıyoruz. Üyenin bir değeri yok ve de hiçbir bilgide tümüyle ilgisiz, bilgisiz bir şubede bulunuyorum. En kısa sürede başka bir kuruma geçmeyi düşünüyorum. Diğer kurumun yatırımcı testinin bitmesini bekliyorum.
Başka yatırım şirketleri ise müşterilerine çok daha iyi davranıyorlar.

Ertuğrul
Ertuğrul
17 Nisan 2024 01:24

Haksız olduklarını bildikleri için ne arayan var ne soran var

Hatalı Borç Bildirimi Ve Yanlış Bilgilendirme

13 Şubat 2025 12:55

Oyak Yatırım Menkul Değerler Yanıltıcı Komisyon Ücretleri İle Mağduriyet Yaşadım

09 Temmuz 2024 20:34

OYAK Yatırım EFT Limiti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

01 Şubat 2024 11:49
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Veri Paketi İçin Haksız Ücretlendirme

07 Mart 2025 10:44