Oukitel Yanlış Pil Kapasitesi İle Satış Ve Servis Sorunu!

19 Ekim 2024 14:18

Oukitel C32 markalı telefonu bayiden aldık ve pili şişti. Pile baktığımızda, vadedilen 5150 Mah pil olması gerekirken fabrika 4000 Mah pil takmış. KVK Bakırköy servisine verdik. Durumu şikayet ettik ve telefon yapıldı. Alırken de tekrar aynı sorunu yaşamayız diye sorduk, kalın arka kapağı açtık, baktık gene 4000 Mah pil takılmış. Bu art niyetli satış ve art niyetli servis hizmetidir. Satış sözleşmesi, kutu üzeri ve garanti belgesi 5150 Mah pil vadederken 4000 Mah pil takılmış. Gene 4000 Mah pil, C21 modelinin pilidir. Şimdi Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvuracağım. Zannımca bütün C32 telefonlarda 4000 Mah pil takılı, fabrika çıkışı patlama riski çok yüksek. Piyasadan toplatılmaları gerekir ve muhatap bulamıyorum.

profile profile profile

Ömer
Ömer

Ben iki adet aldım ikisinde de açma kapama düğmesi arızalı parmağıda okumuyor.

Cengizhan
Cengizhan

Aynı sorun bende de var. Keşke telefonu almadan önce buraya baksaydım...

Turan

Akın göreceksiniz ve oyun için millet çocuklarına alıyor elinde kulağında patlasın diye değil hele şu günlerde onca tel telsiz çağrıcihazı patlıyorken şikayetçi olun bu bir millet adına vatandaşlık görevi inceleyin göreceksiniz 10 gün oldu serviste durdu şimdi bu gecen günler ve tekrar hatalı pil takımı yarın da gideceğim ne olacak belli değil yalnız 20 günü geçerse yeni tel vermek zorundalar 5150 pil dahi taksakar en yakın uxman bir tamirciye gidin pili ölçtürün bunlar 4000 lik pilin üstüne 5150 etiketi çakar takarlar haberiniz olsun

Turan

Kardeşim firmayla görüştüm bugün gidip fabrikaya değiştireceklerini söylediler işim çıktı yarın gideceğim bakalım ne olacak yalnız bence bütün c32 lerin bataryası 5150 olması gerek oysa onlar c21 in bataryası olan 4000 lik takmışlar. Bakırköy KVK servisine başvurduk yapıp yapmayacaklarını bilmiyoruz size döneceğiz dediler götürdük konuyu izah ettik fabrika 5150takacağına 4000 takmış uyarın hani bir daha sıkıntı yaşamayalım dedik tabi bataryayı değiştiler arka kapağı açtım baktık gene4000 batarya takılmış bu ne dedim fabrika bunu gönderdi taktık ded

Oukitel Telefonu İçin Servis Ve Batarya Kabusu

Ferit
21 Şubat 2025 18:30

Garanti Kapsamındaki Telefona Haksız Ücret Talebi

02 Ekim 2025 17:59
Sündüs sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olan Telefonumun Onarımı Reddedildi, Bayiden Tehdit Ve Belge Eksikliği Yaşadım

Sündüs
13 Ekim 2025 21:56