Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Dizüstü Silikonun Plastik Bölümü Sorunlu Çıktı!

21 Kasım 2024 16:11

Aldığım dizüstü silikonun plastik bölümü sorunlu çıktı, yedeği ile kullanıyorum, sorunlu olan ürünü ilettim fakat kullanıcı hatası diye geri yolladılar. 30 yıldır sorunsuz kullandığım ekipman için tatmin edici bir cevap olduğunu düşünmüyorum. Bu parçayı merkezi Hollanda'ya kadar yollayıp hakkımı arayacağım.

Össur
Össur

Abdullah Bey, 2020 yılında almış olduğunuz silikon linerın pin kısmının kullanıma bağlı olarak aşındığı tarafınıza bildirilmiştir. Bu ürünler 6ay garantili olup, garanti süresi yaklaşık 4.5 sene önce sonra ermiştir. Ayrıca Tüketici Kanunu gereğince bu durumun muhatabı ürünü satın almış olduğunuz halde yardımcı olabilmek için sizi merkezimize davet ettiğimiz halde Tuzla'da oturduğunuzu ve gelemeyeceğinizi, konuyu satın aldığınız Ortez Protez merkezi ile çözmediğinizi bize ilettiniz. Lütfen kişileri yanıltıcı ithamlarda bulunmayınız. Eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız, lütfen durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne iletiniz. En hızlı ve doğru şekilde hakkınızı iade almanızı sağlayacaklardır. Sağlıklı günler dileriz.

Reamedix Medikal Üründe Yaşanan Sıkıntı!

13 Kasım 2024 11:17