Ortakbet Kazanmış Olduğum 186 Bin Liramı Hiç Ettiler 3 Gün Geçti Ödemediler

Ortakbet Kazanmış Olduğum 186 Bin Liramı Hiç Ettiler 3 Gün Geçti Ödemediler
19 Haziran 2024 18:28

18.06.2024 tarihinde arkadaşımla beraber oynadığımız slot oyununda kazandığımız 200 bin TL'yi aylardır bu sayfadan para kaybetmemize rağmen ilk defa para çekim talebi yaptığımızda hesabımızdan 186 bin TL'yi çekip 14.960 TL bakiye bıraktılar. Bunun nedenini sorduğumuzda Ortakbet çalışanları tarafından bir WhatsApp numarasından aranılıp, 2500 TL altında yapılan yatırımlarda kazancınızın 10 katından fazla ödeme yapılamayacağını söyleyip, isterseniz 14.960 TL'yi alın, isterseniz onu da çekeriz gibi bir tavır sergilediler. Son olarak gönderdikleri gizlilik politikasında bununla ilgili hiçbir not bulunmamaktadır. Bu olayın en kısa zamanda ivedilikle çözülmesini istiyoruz. N**** A****** 196 adlı kullanıcı ismiyle oynayan ablamız, 2 gündür bu olayın stresiyle uykusuz kalıyor ve uyuyamıyor. Bu olayın çözülmesini bekliyoruz. Bütün şikayetlerde bulunduk, arkadaşlar kesinlikle bu siteden oyun oynamayın, 15 bin TL'den fazla olan ödemeleri kesinlikle yapmıyorlar. Tek tek bir sayfada oynayan arkadaşları tespit edip oynamamalarını söylüyorum ve dosya görüntüsü de atıyorum. İki defa para çekimim iptal ediliyor ve en son hesabımdan düzeltme adı altında hesaptaki 186 bin lira çekiliyor. Bunu da görüntülü bir şekilde belirtiyorum.

21 Haziran 2024 18:48

Sözde 10 karından fazla ödemiyorlar

Nigar sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 04:48

04 Ekim 2025 19:04
kazanc-sonrasi-hesap-bakiyemin-haksiz-sekilde-silinmesi-3.jpg
kazanc-sonrasi-hesap-bakiyemin-haksiz-sekilde-silinmesi-2.jpg
kazanc-sonrasi-hesap-bakiyemin-haksiz-sekilde-silinmesi-1.jpg
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
08 Ağustos 2025 10:38