Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 01:44

Orisbet sitesinden 09/12/2023 tarihinde 1835 TL çekim talebinde bulundum. Farklı sitelerden de bahis yaptığım için ödemenin gelmediğini hemen fark edemedim. Durumu anlayınca hemen canlı desteğe yazdım ve 2 saat bekletildikten sonra d*****@orisdestek.com adresine e-posta göndermem söylendi. Toplamda 6 kez e-posta gönderdim ve hesap hareketlerinin videosunu ekledim. Ancak e-postaların ulaşmadığını iddia ettiler. Teknik olarak bu mümkün olmadığından, 1 değil 2 değil tam 6 kez e-posta gönderdiğim ve iletildiğine dair raporlarımın olduğunu belirtmek isterim. Daha sonra çağrı ekibinin beni arayacağı söylendi. Fakat 'Buradan yardımcı olamayız' diyerek sohbeti kapattılar. Ödenmiş bir çekimin dekontunun olması gerektiğini ve dekont talep ettiğimi söylediğimde, dekont gönderemeyeceklerini ve beklemem gerektiği cevabını aldım. Orisbet sitesinden daha önce de çekimlerim olmuştu ancak bu son yaklaşımları hiç hoş değil. Kullanıcı adım yigit2406.

profile profile profile
12 Aralık 2023 04:23

Site ile tekrar tekrar iletişime geçiyorum sonuç ne yazık ki büyük bir hüsran

12 Aralık 2023 04:24

Şimdi de cevap vermeyi kestiler

12 Aralık 2023 11:33

Call center ekibi tarafıma ulaştı ve çeşitli bahaneler üretmeye tam gaz başlayıp son sürat devam ediyorlar gelişmeler ektedir bu kadar detay isteyip dekontu hâlâ iletmemeleri oldukça akıl karıştırıcı

12 Aralık 2023 13:30

Saatlerce defalarca tekrarlayan görüşmelerin sonucu hüsran olsa da kesinlikle pes etmeye niyetim elbette ki yok. Temsilci gönderim yapıldığını söylüyor fakat hangi bankadan gönderim yaptınız, havale EFT sorgu numarası iletin, dekont iletin gibi sorularımın tamamını yanıtsız bırakması şirketin niyetini zaten gösterdi. Sırasıyla ve adım adım ilerleyeceğim önceliğim bu durumu sesimi duyurabildiğim kadar oyuncuya ulaştırmak olacak, ardından Curacao gaming lisans şirketine sitenin tüm konuşma ve ses kayıtları da dahil olmak üzere yazılı bildirimde bulunmak olacak. Bu bildirimin siteye mutlak sürat ile bir yaptırımı olacağına eminim. Orisbet benim oyunlara olan zevkimi, ilgimi yerle bir etti, Güven ise sıfırın altında yerlerde sürükleniyor

12 Aralık 2023 15:28

Enteresan bir gelişme daha! Her kelimede ödeme yapmadığını itiraf eden bir canlı destek temsilcisi!

Hayati sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hayati
12 Aralık 2023 19:19
"Orisbet Yetkilileri çok hızlı bir şekilde çözdü. Meğersem benim kimlik bilgilerimi doğrulamam gerekiyormuş. Tavsiye ederim sağlam site. Teşekkürler..."

Ödendi Görünen Para Hesabıma Geçmedi, Canlı Destek Yanıtsız

odendi-gorunen-para-hesabima-gecmedi-canli-destek-yanitsiz-4.jpg
odendi-gorunen-para-hesabima-gecmedi-canli-destek-yanitsiz-3.jpg
odendi-gorunen-para-hesabima-gecmedi-canli-destek-yanitsiz-2.jpg
odendi-gorunen-para-hesabima-gecmedi-canli-destek-yanitsiz-1.jpg
Hira sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

31 Ağustos 2023 22:08
"Eşimin hesabına çekim yapıyordum bu sebeple talebim iptal ediliyormuş sağ olsunlar yardımcı oldular çekimimi gerçekleştirdim. Teşekkürler..."

Halil
12 Şubat 2024 03:30
Can sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

29 Eylül 2023 11:37
"Beni aradılar ve görseller ile katılım sağlarken yaptığım hatamı gösterdiler. Kuralları daha iyi anlamamı sağladılar. Sorun benmişim gerçekten kurallar neyse onu uygulamak zorunda olduğunu sesli olarak bana söylediler. Tekrardan teşekkür ederim"