Eda sonuçtan hiç memnun değil

Orhan Altıntuğlu İş Ahlakı Ve Etiği

28 Mart 2024 00:13

Orhan Altıntuğlu, Kızılay şubesinde eşim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hediye olarak hızma almış. Ancak hızma çok ince olduğu için hiçbir şekilde kullanamıyorum. 11 Mart Pazartesi günü ürünü değiştirmek amacıyla şubeye gittim, ancak kabul etmediler. Ürünü geri satsam ne kadar alırlar diye sordum; 75 TL dediler. Sorun, ürün için eşimin 850 TL ödemiş olması. Bu durumdan dolayı rahatsızlık duyuyorum ve kabul edilemez buluyorum.

01 Nisan 2024 03:55

Rahatsızlık duyuyorum cümlesi yerine ben hakkımı helal etmiyorum. Böyle bir iş etiği, ahlakı olamaz...

Orhan
Orhan

Sayın Eda hanım, sağlık açısından steril olmadığı için denenmiş ve kullanılmış hızma, küpe değiştirilmesi ve iadesi mümkün olmayan ürün grubundandır. Kısa süreliğine de olsa hızmayı kullandığınız için başka bir müşteriye satmamız da yasal değildir. Bu konuda yardımcı olamadığımız için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Eda

Evet 75 liralık şeyi 850 TL'ye satıp sonrada böyle bir kılıf uydurmanız da sizin iş etiğinizi gayet açık ve net gösteriyor o zaman yüzükleri de kimse denemesin zira en çok mikrobu eller taşıyor değil mi. Sterilize edilebilir şeyler. Buraya yazma sebebim başka insanlarda aynı şeyi yaşamasın diye böyle bir iş ahlakı yok çünkü bir üründen bu kadar fahiş para kazanmak, ben helal etmiyorum. Bilin istedim.

18 Şubat 2024 01:30

14 Haziran 2024 01:01