Opel Global Servisindeki Saçmalıklar Silsilesi

Opel Global Servisindeki Saçmalıklar Silsilesi
Can
10 Temmuz 2024 13:31

Global Opel servisini aracıma arkadan çarpmalar sonucunda aradım ve ezik var yaptırmak istiyorum dedim. Buraya getirin, görelim dediler. Şaka gibi götürdüğümde Ü*** Bey diye biri niye getirdiniz dedi. Sonrasında kıvırdı, yok görmemiz gerek falan diye. Ben götürdüğümde 8 Temmuz'du, bana çok rahat 10 Eylül'e yazalım dedi. Ben de sanıyorum bir kayıt, bir şey oluşturulacak, bir mesaj gelecek. Başka bir şey sordum, bu sırada tarih havada kaldı. Çıkar, çıkmaz aradım, ulaşamadım. Sürekli iki gün aradım, not bıraktırdım. 10 Eylül mü dediniz, yanlış mı anladım diye soruyorum, sorduruyorum. Ne dönüş yapan var, ne tarih bilgisi bilen, ne randevu saati. Ü*** Bey'in masasına not bıraktık, arayacak diyorlar, aramıyorlar, ulaşamadım. Sonuç olarak 10 Temmuz'da gittim, Ü*** Bey denen çalışan ben size 10 Eylül dedim dedi. Sadece demekle olmuyor. Bu işler iki ay sonrasına yazabilirim gibi uyarılmalı veya mesaj gelmeli, tarih veya aradığımda dönüş yapılmalı. Sonuçta bir de orada kendini yetkili sanan bir çalışan tarafından bıyık altından gülerek yanlış anlamışsınız, niye abartıyorsunuz şeklinde bir tavırla uğurlandım. Çok saygısız ve lakayıt bir yer. Global Opel servisi insanların vaktini kolaylıkla çalıp ayaklarına çağırıp iki ay sonraya randevu yazıp bir de saçma sapan tavır takınıyorlar. Kim iki ay bekler ki? Baştan aradığımda iki aya randevu verebiliriz deseydi, hiç gitmezdim. Hiç insan değeri yok Opel Global Üsküdar servisinde.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
25 Temmuz 2023 14:37
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Opel Combo Teslimat Ve Para İadesinde Yaşanan Mağduriyet

Ömer
07 Temmuz 2025 20:17

Erol
20 Mart 2025 10:33
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Opel Global Üsküdar Şubesi, Çalışanların Saygısızlığı

Murat