Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Boya Kalkması

Ceren
24 Haziran 2024 14:50

Opel Corsa aracımda tavanda, kaputta ve kapı içlerinde boya kalkmaları mevcuttu. Servisinize başvurdum daha sonra müşteri hizmetlerinizi arayıp ilettim. Ama teknik biriminiz fotoğraflara bakarak dış etken deyip işi çözdüklerini sanıyorlar. Ben hastane çalışanıyım aracım otopark aracı zaten küçük bebeğim olduğu için araca binmeden etrafını gezip pislik varsa alkolsüz Bebek ıslak mendiliyle silip hazır su dökerim kireç olmasın diye. Eski Hyundai servis danışmanıyım. Hiçbir şekilde bu şekilde boya kalkmalarına çalıştığım sürede rastlamadım. Araçta aldığım günden itibaren şanzımanda vuruntu var servise girişlerim var. Aracın beyni yandı beyin değişti. Farlar su alıyordu çamurluklar boyanacak dediler kabul etmedim farları değişip tutuş yapıldı rötuş yapılan yerler bile boyaları kalkmış durumda.
Benim aracımdaki boya kalkmalarında fotoğrafı yakınlaştırıp dış etken diyen teknik ekibin kapı içlerindeki dış etken neyse resmi açıklama yapmasını istiyorum. Tavan ve kaputun dış etken olduğunu hadi diyelim inandırdılar ama kapı içlerinde ki boya atmalarını kesinlikle beni inandıramayacaksınız. Aracımın hiçbir yerinde dış etken kaynaklı boya kalkması mevcut değildir. Bunun dış etken olduğuna dair evrakımı istiyorum.
Araçtaki vuruntu, beyin değişmesi, farların baskısından kaynaklı çatlak olan yerlere yapılan düzeltmelerin kalktığını, tavanda kırmızı boyanın üstüne siyah boya atılıp siyah boyanın kalkmasından dolayı altındaki kırmızı görünmesini, kaputtaki ve kapı içlerinde ki boya atmalarını hepsini Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğim.
İletişim merkezindeki E*** hanım kesinlikle benimle iletişime geçmeyecek. Kendisine de belirttiğim gibi bu dosyayı kapatmaya onay vermiyorum. Kapatırsanız hepinizden şikayetçi olup mahkeme yoluna başvuracağım. Bütün arızalarını belirttiğim de şanzımanda ki vuruntu belli sıcaklıkmış olması gerekiyormuş bunlar çocuk oyalama. Yaptığınız tek şey mağduriyet. Ben boya kalmasıyla ilgili evrakımı bugün mesai bitimine kadar istiyorum. Bayinizle mi iletişime geçersiniz, teknik geçersiniz bilemem. Ben evrakımı alıp yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne oradan da avukatımla birlikte mahkemeye vereceğim. Sosyal medyada da, resmi yollarda bu saatten sonra siz uğraşırsınız. Fotoğrafı yakınlaştırıp dış etken olduğunu anlayabilecek güce sahip olduğunuzu sosyal medyada anlatırsınız. İyi Günler.

Hasan
Hasan
Benzer Şikayeti Var

Sorun çözümü için ne yaptınız aynı sorun bende de var

Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

Ebrar
13 Ağustos 2025 22:38