Op. Dr. Zühal Dilek Şanlı Doğumu Onda Yapmayınca Bambaşka Bir İnsana Dönüştü

16 Kasım 2023 00:36

Gebeliğimin başında kendisi ile kontrollere başladık. Her şey güzel hoştu, en başından beri bende doğum yapmak zorunda değilsin diyordu. Sonrasında özel hastaneler ile çalışıyor olması ve maliyetli doğum fiyatı sebebiyle kendisinde doğum yapamayacak olma ihtimalini son görüşmelerimizde bildirdim. Yirminci haftalarda yüksek maliyeti karşılayamama sebebi ile kendisinde doğum yapamayacağım belli olunca güzel bir mesaj gönderdim. Başından beri ilgiyle davranan kişi bambaşka birine dönüştü. Sanki başından beri bende doğum yapmak zorunda değilsin diyen kendisi değilmiş gibi bir sürü avamca mesajlar gönderdi. "Herkes hak ettiği doğumu yaşar." Diyerek de engelledi. Sanki başından beri parasıyla değil de hayır için ilgileniyormuş gibi. Hamileliğin ekstra hassasiyet durumundan olsa gerek o kadar üzüldüm ki olanlara bir hafta sonra erken doğum riskiyle hastanede yattım. Fakat sonrasında doktor ***ile tanıştım. Hayallerimin çok çok üstünde harika bir doğum yaşadım elhamdülillah. Lafın kısası iyi bir doktor gibi görünüyor olsa da hazırladığım ve tamamen iyi niyet barındıran mesajıma verdiği yanıtlar ve sonrasında engellemesi gösteriyor ki gaye bir kadına harika doğum yaşatmak değil de maddiyat odaklı çalışmakmış. İyi ki yollarımız ayrılmış.

Melike
Melike

Gerçekten garip bir durum ben ve arkadaşlarım 3 dost onda doğum yaptık ilk başlar da söylüyor bana gelecekseniz numaramı vereyim ve o şartlarda iletişim kuralım diye yoksa baştan söyleyin diye doğum ücreti bile talep ettik biz söyledi bize iletiyor gayet de her sorumuza cevap veriyor hatta kuzenim de gelmişti memlekette doğuracak diye en baş ta böyle bir şey var hocam dediğinde dürüst ol sorun yok demişti. Numarasını her hastasına eğer devam edecekse veriyor gitmeden tahlilimizi değerlendiriyor herkese dediğiniz gibi de davranmıyor. Ona önce geleceğim deyip haber vermeden kadını kullanıp bir de üstüne ilk baştaki gibi davranmıyorsanız az bile yapıyor size. Biz doğum yaptık kimse zorla gidin demedi Herkesin hür iradesi gitmeseydiniz Artı doğru da söylemiş herkes hak ettiği doğumu yaşar. Kuzenim Sivas'a gitti bin pişman keşke şartlarımı zorlasaydım da zuhal hanım da doğursaydım dedi gereksiz ilaç yazmadı bize her şeyi anlattı en detaylıca haliyle. Üzüldüm durumunuza ama suçlu aramayın kendinizde payı arayın.

Sevim
Sevim

Ben de Zuhal hoca ile devam ettim ve çok güzel bir hamilelik süreci ve doğum yaşadık biz de bir ara maddi sıkıntı yaşamıştık devlet hastanesinde devam etmek zorunda kalacaktık fakat hiç de öyle davranmadı hatta ücret konusunda Allah razı olsun elinden gelen yardımı da yaptı bebeğimiz şu an gayet iyi ve bundan sonraki süreçte de Zuhal hoca ile sosyal bağımızı da koparmayı düşünmüyoruz çünkü çok kaliteli bir insan her şey için teşekkür ederiz hem kendisine hem de tüm ekibine

Riskli Doğumda Yetersiz İlgi Ve Zorunlu Sezaryen

09 Nisan 2025 14:33
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Zühal Dilek Şanlı En Kötü Tecrübe!?!

24 Mart 2024 23:30