Op. Dr. Yılmaz Sadıkoğlu Yüz Ve Gıdı Germe Ameliyatında Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

09 Eylül 2024 04:09

Y***** S******** na yüz germe ve gıdı germe ameliyatı oldum. Sonrasında yüzümün simetrisinde fark oluştu bir taraf daha düşük duruyor. Çenemin yarısı şiş gibi görünüyor. Çenemin altında toplanmış ve büzülerek dikilmiş kocaman bir çıkıntı kütlesi var. Düzelmeyen hasar ve geçmeyen izler kaldı. Hatasını kabul edip bir çok kez revizyon yaptı. Doktor Y***** S******** kendi yaptığı ameliyat hatalarını düzeltemediği gibi her defasında daha büyük hasar bıraktı. Aylarca operasyonlar geçirdim. İzler büyüdü. Başka doktorlarda çare aramaya başladım. Hiçbir doktor revizyon yapmayı kabul etmiyor. Bütün gittiğim doktorlar şikayet etmemi bu şekilde dikişler yapılmaması gerektiğini söylüyorlar. Doktorun kim diye soruyorlar. Aşırı mağduriyet ve psikoloji bozukluğu oluştu. Sosyal hayattan uzaklaştım bu geçmeyen yara ve izlerden dolayı... Y***** S******** güvenilecek bir doktor değil. Gözlerinin doktorluk yapabilecek seviyede görmediğini sonradan fark ettim.cok pişmanım bu doktora gittiğim için. Asla kendisine ve çalıştığı yerlere güvenilmez böyle bir doktor çalıştırılması resmen insanlara kötülüktür bence. Zaten sürekli çalışma yeri değiştiriyor. Şu an Medicana Hastanesi de çalışıyormuş bu hastanelerde güvenim kalmadı böyle bir doktor çalıştırdıkları için demek ki böyle doktorlarla çalışmak var prensiplerinde

Nupel

Allah onu bildiği yapsın gözün görmüyorsa bu işi ypmasın böyle bis saçmalık olabilir mi

Nupel

Kendisi şu an ordamı peki bende kendisine mahkeme açacağım

Nagihan

Evet

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
12 Nisan 18:03

Op. Dr. Yücel Sarıaltın Bir Doktordan Pişmanlık Deneyimi

Sümeyye
05 Eylül 2023 14:33
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Olumsuz Estetik Deneyimi Ve İlgisiz Hizmet

Deniz