Op. Dr. Yıldız Acar Ebcim İade Yapmadı!

12 Aralık 2024 15:07

Op. Dr. Yıldız Acar Ebcim kliniğinde pitozis göz rahatsızlığımdan dolayı yapmış olduğum görüşme sonucu tedavi için günü daha sonra belirteceğimi söyleyerek 8 bin tl kapora vererek klinikten ayrıldım. ((((((((Ayrıldıktan sonra Dr. Araştırmak istedim ve iyi dönüşler alınmadığını duyunca 2 gün sonra tekrar kliniği arayıp operasyonu olmak istemediğimi belirtip vermiş olduğum kaporanın tarafıma iadesi talep ettim) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ve bana fatura kesildiği için ödemeyi yapamayacaklarını ifade ettiler ben de sonuçta 2 gün geçmiş 1 hafta faturanın iptal etme süresi olduğunu ve 14 gün içinde Tüketici Hakları iade cayma hakkım olduğunu belirtmeme rağmen bana bu seferde (fatura değil) cayma talebiyle ilgili prosedürlerle ilgili sorun bildirerek ödeme yapamayacaklarını ilettiler. Sonuç itibarı ile bu olaylar 2 gün içerisinde gelişiyor ve kesinlikle bu kliniğin iyi niyetli bir yer olduğunu düşünmüyorum. 8 bin TL'ye kadar düşmelerinden sebep haklı olduğum halde ve hakkımı sonuna kadar avukatım aracılığı ile arayacağım.

11 Aralık 2024 20:27

Op. Dr. Yıldız acar ebcim kliniğinde pitozis göz rahatsızlığımdan dolayı yapmış olduğum görüşme sonucu tedavi için günü daha sonra belirticeğimi söyleyerek 8 bin tl kapora vererek klinikten ayrıldım. ((((((((Ayrıldıktan sonra Dr. Araştırmak istedim ve iyi dönüşler alınmadığını duyunca 2 gün sonra tekrar kliniği arayıp operasyonu olmak istemediğimi belirtip vermiş olduğum kaporanın tarafıma iadesi talep ettim) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ve bana fatura kesildiği için ödemeyi yapamayacaklarını ifade ettiler bende sonuçta 2 gün geçmiş 1 hafta faturanın iptal etme süresi olduğunu ve 14 gün içinde Tüketici Hakları iade cayma hakkım olduğunu belirtmeme rağmen bana bu seferde (fatura değil) cayma talebiyle ilgili prosedür lerle ilgili sorun bildirerek ödeme yapamayacaklarını ilettiler. Sonuç itibarı ile bu olaylar 2 gün içerisinde gelişiyor ve kesinlikle bu kliniğin iyi niyetli biyer olduğunu düşünmüyorum 8 bin TL'ye kadar düşmelerinden sebep haklı olduğum halde ve hakkımı sonuna kadar avukatım aracılığı ile arayacağım.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Uygulamalar Sonucu Yüzümde Asimetri Ve Şişlik Oluştu, Para İadesi Yapılmadı

13 Haziran 2025 06:41
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Kılcal Damar Tedavisinde Hayal Kırıklığı Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

21 Aralık 2024 13:47