Op. Dr. Fatih Kırar Robotik Lazer İle Tedavi Yalan

07 Nisan 2023 01:09

3 lazer seans ve regresyon tedavisine ***** istediler sonra ***** ne kadar indik. Neyse yine çok pahalı. Ben hiç inanmıyordum zaten lazer ama eşim çok ısrar etti ameliyat olmamı istemiyor. Oraya gidince başka şehirde MR görüntülerle gitmiştim kabul ettiler sonra son seansta üzerine basa basa dediler ki MR burda çektir çeksin 3 ay sonra kontrol için. İyice şüphelendim ben. Neden diye sorduğumda işte görüntü daha iyiymiş falan filan işte. Ama parayı almadan önce İzmir'de çekinmiştim kabul edilmişti. 2 ay ağrılarım. Kesildi fakat geri başladı. 2 poşet ilaç verdiler. Ben o ilaçları içsem zaten basım falan ağrımaz. Bunlar çok fena. 3 ay sonra kontrole çağırıyorlar video çekip reklam yapacaklar ağrılar tam geri gelmeden. Burda MR çekindim tekrar hiçbir değişiklik yok! Onlar bence onların istediği yerde çektirmek istiyorlar kesin orada görüntülerle bir şey yapıyorlar güya fıtık gitmiş veya küçülmüş diye. İnsanları yanıltıyor yazık paylaştığı zaman iyi bakın iki MR hiç aynı değil diğer hastaların.
Müteahhit nen farkın kaldı ki doktor! Kaç ev yıkıldı depremde, sizde insanların sağlığı üstünden para kazanıyorsun bir de herkese ayrı ayrı fiyat diyorsunuz. Hakkımı helal etmiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Burcu
Burcu

Bu tedaviyi alıp iyileşen var mı acaba. Merak ediyorum. Başlayacağım fakat emin olamıyorum

Fatih hocam tamam doktor olmuşsunuz belkide zor şartlar altında okudunuz bu düzeye geldiniz amenna ama bu benim gibi çaresiz insanlara da yardımcı ol derim, sekreteriniz çıkıyor tek bir fiyat söylüyor ben o parayı rüyamda bile görmedim değil canlı, yahu bari beni doktorla görüştürün diyorum hayır diyorlar neden diyorum belki ben durumumu anlatacağım doktora ödemeyi biraz daha düşürcem diyorum yok diyorlar bizim muhasebe birimimiz karar veriyor doktor o konulara bakmıyor diyor, el insaf ya kolay mı kazanılıyor para millet yerden mi süpürüyor 15dk bir ameliyat dediğiniz şey için 100 bin istenirmi yahu, hadi 20,30 dese belki diyeceğim daha garantide yok para iadesi de yok, hocam bu yazdıklarımı okuyorsanız bu zor durumdaki vatandaşlarına yardımcı ol para gelip geçici duada önemli, düşürün bu fahiş fiyatları yazıktır insanlara

Emineayfer
Emineayfer

Instagram'da gördüm WhatsApp tan yazdım hiç cevap yok otomatiğe bağlamışlar hoş geldiniz yazıyor soruyorum aynı cevap vazgeçtim sedanın programına çıkan tüm Dr. Lar aynı hele yorum okuyunca yok dedim bazıları para kazanmaya başlayınca nedense Dr. Luk tan çıkıyorlar

Erd
Erd

Bende randevu alacaktım olumsuz yorumları okuyunca vaz geçtim

Ghh

Arife

Rukiye hanım sizinle konuşmak istiyorum bilgi almak için eğer bana ulaşırsanız çok seviniriz bizde de aynı problem var arama ihtimaliniz var mı bizi?

Şeffaf Olmayan Tedavi Süreci Ve Yetersiz Bilgilendirme

30 Mayıs 2025 18:27