08 Ağustos 2024 21:00

17.07.2024 tarihinde Op. Dr. A**** Ö*******’ın kliniğine A****** D****’in dizlerindeki ağrıdan dolayı kök hücre tedavisi için muayene olmaya gittik. Doktor, kulak kıkırdağından kök hücre tedavisi yapacağını söyleyerek, metal bir çubuk değdirerek bir şey aldığını iddia etti. Odadan dışarı çıktı, iki dakika sonra odaya tekrar geldi. İki tane hazır tüp kırıp dizlerine uyguladı. Biz kök hücre tedavisi için başvurduğumuz doktordan iki tane, fiyatını kendisinin söylediği iğneyi uyguladı. (270 TL*2=540 TL) Bu durumu gördük fakat 24.000 TL'yi muayene öncesi aldıkları için bir şey yapamadık. (Slip görüntüsünü ve doktora muayene olduğumuza dair, doktorun kaşe ve imzasının bulunduğu nüshaları aşağıya ekliyorum) Daha sonra kısa bir araştırmanın ardından, aynı durumdan muzdarip birçok kişinin kandırıldığını, hatta mahkeme süreçlerinin var olduğunu öğrendik. Bu olayların üzerine doktora defalarca ulaşmaya çalıştık. Bir seferinde bizlere geri dönüş yapacağını söylemesine rağmen hala bir geri dönüş alamadık. Sonuç olarak yaptığı iğnelerden hiçbir fayda göremedik. CİMER, il sağlık müdürlüğü, bakanlık, tüm sosyal medya hesapları, yazabileceğim neresi varsa yazacağım ki, benim düştüğüm bu duruma, şifa arayan başkaları da düşmesin. Söz konusu doktorun da cevap hakkı vardır.

Yorumlar (5)

Adnan

Doktorun sempatizanlar olan kişilerin yorumları bunlar. Gerçeği yansıtmayan yorumlar. Tedavi öncesi ve sonrası raporlarını yayınlasınlar da o zaman görelim kim doğru söylüyor. Ben tedavi öncesi ve sonrası raporlarımı yayınlayabilirim. Onlarda yayınlasınlar o zaman konuşalım.

Adnan

Haklısınız, tamamen güvenilmez bir kişi. Uyguladığı tedavide kendisi gibi güvenilmez.

Burcu
Burcu

Bel fıtığı rahatsızlığım için Dr. Ahmet Özyazgan’a gittim. Uyguladığı kök hücre tedavisi sayesinde ağrılarım geçti ve hareketlerimde ciddi bir rahatlama oldu. Tedavi sürecindeki profesyonelliği ve hastalarına olan ilgisi beni çok memnun etti. Bu tür rahatsızlıkları olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Yonca
Yonca

Kök hücre tedavisi konusunda kendisine tedavi oldum bel fıtığımı tedavi ettiği için kendisine minnettarım. Birçok kişiyi tedavi etmiş kaliteli bir doktor hocamız

Simru
Simru

Boyun fıtığımdan dolayı sosyal hayatim zehir olmuştu hiçbir şey yapamıyordum hocamız isinin ehli birçok kişiyi tedavi etmiş bir isim ondan dolayı kendisini tercih ettim iyikide etmişim diyorum fazlasıyla memnun kaldım

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 20:47
Op.Dr. Ahmet Özyazgan Tedavi Sonrası İyileşmedim
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Op.Dr. Ahmet Özyazgan Muayenehanede Uygulanan Tartışmalı Tedavi Yöntemleri Ve Ücret Politikaları

28 Aralık 2023 01:40