Ata
24 Mayıs 2023 20:23

Yaklaşık 6 ay önce Teknosa'dan başka bir model almak isterken görevlinin tavsiyesiyle Omix X600 NFC telefon aldım. O gün aldatıldım, şu anda da iyice pişmanım. Daha ilk günlerden beri ara ara dokunmatikte sıkıntı çıkarıyordu. Pil ömrü çok hızlı azaldı çok hızlı şarjı azalmaya başladı. Son 3 aydır bazen video izlerken ya da başka şeyler yaparken kendi kendine kapanıp yeniden açılmaya, bir süre şarjı %30'lardayken bir anda kapanıp sıfırlanmaya başladı. Şarj kablosu da zaten çok kalitesiz, o da temassızlık yapıyor birkaç haftadır. Son günlerde ise direkt olarak %70 altına düştüğü gibi telefon kapanıyordu. Şu anda ise telefon direkt olarak bir şey yapınca kapanıyor ve yeniden açılmıyor. İki gün önce kapandı ve iki gündür telefondaki dosyalarımı kurtarmak için açmaya çalışıyorum, bugün şans eseri açıldı ve bütün dosyaları bilgisayarıma yedekledim. Şarj kablosu çıktığı anda telefon kapanıyor.

Daha yeni garantisi süren bir üründe sorunların oluşmasına yol açacak hiçbir şey yapmadığım halde bu kadar sorun normal değil. Diğer şikayetlere de baktığımda bütün cihazlarda kronik sorun olduğunu görüyorum. Tamir ya da cihaz değişimi, hatta bir üst model verilse bile hepsinde benzer veya farklı problemlerin sürekli olduğu görülüyor. Talebim para iadesi almak, garantisinden faturasına kutusuna her şeyi temiz durumda duruyor. 5 yıl sonra eski telefonum bozulduğu için yeni telefon aldım ve başka telefon alabilecek durumum da yok. Şikayetçiyim.

profile profile
26 Mayıs 2023 14:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla Omix Türkiye

Omix X600 Telefonda Kronik Donma Ve Dokunmatik Sorunları Yaşıyorum

Levent
25 Eylül 2025 13:15
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
22 Temmuz 2025 21:19