Omix X5 Şikayet Var Alma

Betül
01 Haziran 2024 20:55

Omix X5 isimli cihazı satın aldıktan sonra henüz 1 yıl bile geçmeden 3. Ayda parmak izi fonksiyonu çalışmamaya başladı. Hemen ardından yüz tanıma özelliği de aktifliğini kaybetti. Ayrıca kamerası çok kötü ön kamerası aşırı yakın ve net değil. Arka kamerası net fakat video kamerası asla iyi değil. Hafızası boş olmasına rağmen sürekli depolama alanı yetersiz şeklinde bildirim alıyorum. Daha bir yıl bile olmadan bu halde.

03 Haziran 2024 12:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Omix X5 Kullanıcı Deneyimi: Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Sinem