Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Oltu Tur Pişmanlıktır. Yazıhanedeki Görevli Derhal Oradan Alınmalı.

Sümeyye
16 Temmuz 2024 18:34

Oltu tur yazıhanesinde görevli olan, kendini her şey zanneden o kişi senelerdir hiç değişmemiş. Hala kaba, anlayıştan yoksun ve yolcu güvenliğini hiçe sayan biri. 16.07.2024 tarihinde 17.00 arabasına yer ayırttım. Yazıhaneye geleceğim oradan araca bineceğim dedim. Daha saat 17.00 olmadan oradaydım. Yaklaşık 10 dakika öncesi falandı. 5 arabası geldi mi diye sordum, cevap dahi vermedi. Araba geldi yaklaşık 10 dakika sonra. Abi bu 5 arabası mı dedim. Sen dur sen diğer arabaya bin dedi. Hem de böyle tavırlı ve sert bir üslupla. 1. Si bana sen diye hitap edemezsiniz. 2. Si ben 5 arabasına yer ayırmış isem başka araca gönderemezsiniz beni. Daha geç gitmek istesem bir sonraki sefere yer ayırırım. Adamın umurumda bile değil. Araçlara eşyaları balık istifi yığıyor resmen. 1 keresinde araç içine koltukların arasına, uzunca bir bagaj pandizotu ya da bagaj havuzu gibi bir şeyi dik bir şekilde koymaya çalıştı. Koltukların arasına sığarsa öyle koy git diyor şoföre. Allah tan şoför kabul etmedi. Olmaz öyle şey dedi. Resmen Oltu tur pişmanlıktır dedirtiyor insana.

profile profile

Kanberoğlu Firması Yolcu Taşımıyor Gizli Gizli Nakliye Yapıyor