20 Haziran 2024 16:18

Oley.com üzerinden yaptığım oyuncu bahsi başarılı şekilde sonuçlanmasına rağmen (UEFA' nın resmi sitesine göre) kazandığım ücret hesabıma yatmadı. Bu siteyi kullanan veya kullanacak arkadaşlar için açıklamam gerekirse, oynadığım bahis bir oyuncunun en az 2 top kazanması üzerineydi. Whoscored.com, Sofascore.com, ve UEFA' nın resmi sitesine göre bu oyuncu 2 top kazanmış gözüküyor. Fakat Oley.com' a göre sanırım durum farklı. Müşteri hizmetlerini aradım, geri dönüş yapacaklarını söylediler ama yapmadılar. Kendilerinin verileri nereden çektiğini sordum fakat yanıt alamadım. Bu siteyi kullanarak oyuncu bahsi oynayacak arkadaşları şiddetle uyarıyorum. Bir çok istatistik kurumu ve resmi sitedeki verilerin tersine değerler girebilir, kafalarına göre istatistikleri manipüle edebilirler. Ayrıca sitedeki Bonus oran konusu da tamamıyla manipülasyon.

22 Haziran 2024 14:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli üyemiz, Konu ile ilgili olarak sisteme kayıtlı telefon numaranız üzerinden en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Oley.com

27 Haziran 2024 18:31

Sayın ilgili, numaralı Müşteri Hizmetleri servisimizden sistemimize kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden birden çok kez aranmış olup tarafınıza ulaşılamamıştır. İletmiş olduğunuz ekran resimlerinde Uefa'nın temel istatistikleri tarafında sizin de işaretlemiş olduğunuz 4 sayısı temel istatistiklerin yani çıktığı maçların tamamının ve ortalamasının verildiği kısımdır, oynamış olduğunuz maçta oyuncunun girmiş olduğu mücadelelerde 2 adet başarılı top kapması bulunmadığı için kuponunuz kaybetmiştir. Bu yüzden konu ile alakalı şikayetiniz herhangi bir sorun bulunmadığı için sonlandırılmıştır. Oley.com

Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
02 Eylül 2024 12:05
"Hesabımı kapatmak için giriş yaptığımda hesabıma oley puan eklendiğini gördüm. Mağduriyetimin giderildiğini belirtmek isterim. İyi çalışmalar dilerim. Teşekkürler..."

Sezayi
21 Aralık 2024 05:17

Ahmet
23 Ocak 01:44
Şevket sonuçtan çok memnun

Şevket
28 Ocak 13:40
"Benin bilgi eksikliğimden kaynaklı bir durum olmuş. O aradaki fark puan tl olarak yükleniyormuş. Teşekkürler"