Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Okul Sepeti Gönderilmeyen 1. Sınıf Seti

12 Eylül 2024 10:46

5 Eylül 2024 tarihinde çocuğumun okulunun anlaşmalı olduğu okul sepeti sitesinden 1. Sınıf seti sipariş ettim. Sipariş verdiğim fiyata da en az 3 set alınır, öyle de yüksek bir meblağ ödedim. 1 haftadır seti göndermediler. Tüm sınıf arkadaşları aynı durumdadır diye sabırla bekliyordum ta ki oğlumun öğretmeniyle konuşup, sınıfındaki diğer 20 arkadaşı bu hafta boyunca setteki etkinlikleri yaparken, benim çocuğum siyah beyaz fotokopilerle günü geçiştirdiğini öğrenene kadar. Her gün bu duruma üzülüyormuş oğlum, bunu da öğrenince sinirden sabaha kadar uyuyamadım. Telefonla ulaştım, tedarik tarihi 16'sı görünüyor dediler, hiç göndermeseydiniz oldu olacak! Çocuğumun yapamadığı etkinlikleri kim telafi edecek?! Bir öğretmen ve anne olarak böyle sorumsuzluk görmedim. Gerekli her yere şikayette bulunacağım.

27 Eylül 2024 16:20

Okul sepeti sitesinden 5 Eylül 2024 tarihinde özel bir okulda okuyan oğlum için 1. Sınıf seti sipariş verdim. 22 kişilik sınıfta 20 kişinin setini ulaştırdılar fakat oğlumla bir arkadaşına seti göndermediler. Defalarca aramama rağmen oyalayıp durdular. Sonunda siparişi iptal ettim. Tüm sınıf arkadaşları setlerinden ders işlerken oğlum mağdur oldu.

16 Eylül 2024 12:07

Okul sepeti sitesinden 5 Eylül tarihinde Jale Tezer Koleji 1. Sınıf seti satın aldım. Sınıftaki 20 öğrenciye seti ulaştırdılar fakat benim çocuğuma setini göndermediler. Geçen hafta her gün set için aradım, 16 Eylül'de stokta olacak diye beni oyaladılar. Bugün 16 Eylül, tekrar aradım, Eylül ayı sonunda şeyin ancak elime ulaşacağını söylediler. Dalga geçiyorlar resmen bizimle! Nasıl bir sorumsuzluktur soruyorum size.   1700 lira verdim ben o sete bir de.

14 Eylül 2024 09:29

Bugün 14 Eylül ve kesinlikle hiçbir gelişme yok. Hala setimizi göndermediler!

14 Eylül 2024 09:33

1700 liraya set alıyoruz ama muhatap bulamıyoruz. Şikayetinizi bildirdik deyip geçiştiriyorlar, kesinlikle hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Hem fahiş fiyatlara ürün satacaksın hem de böyle sorumsuz olacaksın, pes! Başka yerden de alamıyorsun setleri, okullara özel hazırlandığı için tek seçeneğin okul sepeti üzerinden alışveriş yapmak.

16 Eylül 2024 17:42

16 Eylül'de stoklarda olacak dedikleri setimiz, Eylül sonuna ancak yetişecekmiş. Bugün 16 Eylül, stoklara geldi mi, gönderecek misiniz diye aradım, Eylül sonunda ancak gelecek dediler. Resmen dalga geçiyorlar bizimle. Yayınevinin basımla ilgili gecikme yaşattığını söylüyorlar ama o da tamamen yalan. Yayınevi basımı yapıp göndermiş okul sepetine, ellerindeki setleri bize göndermek yerine ne yapıyorlar anlamış değilim. Ne bir açıklama, ne bir özür, hiçbir şey yok!

26 Eylül 2024 12:10
Nadir sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 13:14

08 Ekim 2023 21:01

05 Mayıs 2025 15:04
Okul Kıyafeti Siparişim 20 Gündür Teslim Edilmedi Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

Eksik Kitap Nedeniyle Dersleri Kaçırdık Mağduriyetimiz Giderilmedi

22 Eylül 2025 18:53