Ödül Sürücü Kursu = Pişmanlık

10 Aralık 2023 18:15

Yenidoğan'da oturuyorum ve Ödül Sarıgazi şubesine 28/12/2022 tarihinde kayıt oldum. Beşinci ayda yazılı sınavı geçtim. Daha sonra aylarca beni direksiyon sınavı için beklettiler. Sürekli arayarak zorla bir sınav tarihi aldırdım ve derslerimi sınavdan hemen önce almak istedim. İtiraz ettiler ve sürekli 'öyle olmuyor' dediler; ancak aslında işlerine geldiğinde bunun mümkün olduğunu gördüm. Neyse, kendi çabamla son üç dersimi sınavdan önceki hafta aldım. İlk sınavda l parkta kaldım. İkinci sınavda hiçbir hata yapmadan sadece paralel parktan çıkarken kurs hocası akan trafiği durdurdu. Komisyonlar hiçbir şey demedi, ben çıktım ve parkuru hiçbir hata yapmadan tamamladım. Bitişte bana geçip geçmediğim söylenmedi. Sorduğum halde, ben geçtiğimi düşündüm. On dakika sonra hoca yanıma geldiğinde, 'Seni bıraktılar' dedi. Ben komisyonun yanına gidip haksızlık yapıldığını ve bir hatam olmadığını söyledim. Bana hocanın trafiği durdurmasını bahane ettiler ve hoca hiçbir şekilde yanıma gelip benim hakkımı savunmadı. Onun hatası yüzünden beni bıraktılar. Kurs hiçbir şekilde yanımda durmadı. Sınavda eğer haksızlığa karşı gelemeyeceklerse, bu hocalar neden bizim yanımızda duruyorlar? Yarar sağlamak bir yana, zarar vermekten başka hiçbir katkıları yok. Ödül kursuyla ilgili pişmanlığımı ifade etmek istiyorum.

06 Eylül 2023 12:18
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Sarıgazi Ödül Sürücü Kursu Giriş Belgesinden Fazla Para Talep Etti!

29 Eylül 2024 15:49