Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Sarıgazi Ödül Sürücü Kursu Giriş Belgesinden Fazla Para Talep Etti!

29 Eylül 2024 15:49

Sarıgazi Ödül sürücü kursuna başvuru yaptık eşimin ehliyet alması için. 8000 TL civarı bir fiyata anlaştık. Arkasından eşim yazılı sınava girdi ve geçti sınavı. Direksiyon sınavına girecekti. Manuel vites sınavı öncesi kursun direksiyon hocasından dersler almaya başladı. İkinci derste hoca simülasyon dersi alıp almadığımı sordu kursun ücretsiz verdiği. Almadığı söyleyen eşime “Alman gerekiyor “ cevabını vererek kursa yönlendirme yaptı. Simülasyon derslerinden sonra yüz yüze direksiyon derslerini tamamladı eşim. Manuel sınava girmek için mesaj bekliyordu sınav giriş belgesi ni almaya gidecekti sonrasında. Ama mesaj gelmedi. Biz aradığımızda sınav tarihinin geçtiğimi söylediler. Sonrasında biz ikinci sınava otomatik vites ehliyeti için değişiklik yapmak istedik. Bunum için ücret ödememiz gerektiğini söylediler. 8.000 TL bir ödeme yaptık. Sınava yakın zamanda özel ders talebinde bulunduk. Bizden yaklaşık 3 ders için 2500 TL ücret talep ettiler ve biz ödeme yaptık. Sonra sınavı geçemedi eşim. Sonra tekrar özel ders talebi yaptık 1600 TL ödeme istediler. Tabi girdiğimiz her sınav öncesi 2500 TL giriş ücreti de ödedik. Son girdiği sınavda giriş belgesinin üzerinde 750 TL giriş ücreti yazmasına rağmen benden 2500 TL istediler ve ben ödedim. Sürekli para isteyen kurum haksız ücret ödemesi istedi venden

Ödül Sürücü Kursu Sürücü Kursunda İletişim Sorunları Ve Mağduriyet Yaşadım

Uğur