Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Nudayspa Aldığımız Hizmetten Memnun Kalmadık

17 Mayıs 2023 21:42

Eşimin ayak tırnağı batması üzerine 15/11/2022 tarihinde Göktürk'te bulunan Nu Day SPA'ya gittik. G** hanım diye bir çalışan eşimin tek ayak parmağına tırnak teli tedavisi yaptı. 1800 TL ücreti olduğunu, tek sefer için ödeme yapacağını sonrasında ödeme yapmayacağımızı özellikle sordum kendisi onayladı. Bir sonraki gidişimizde diğer ayak parmağı içinde aynı işlemi yaptı yine 1800 TL ödedik ayrıca ayak bakım parası vs. Bir sürü para aldılar. Direk EFT yoluyla isteniyor ayrıca para vergi vermemek için sanırım. Doğum yaptığım için gidemedik ve telleri o kadar kötü yapıyor ki sürekli düşüp duruyordu zaten. Şimdi ara tel parası diye 800 'şer tl para talep ediyor. Aldıkları parayı kimin üstüne EFT yaptırdıkları belli değil. Müşteri yanıltmak denir buna. Kaba bir üslupla ömür boyu sürecek miydi tedaviniz şeklinde bir tavırla karşılaştım. Gerçekten aldıkları paraları asla asla hak etmiyorlar! Aldıkları parayı kimin üstüne EFT yaptırdıkları belli değil. Bitek buraya değil gerekli tüm yerlere şikayetimi yapacağım.

20 Aralık 2023 15:40

12 Ağustos 2023 13:20
Rana Alver Beauty Protek Tırnak Deneyimi
Rana Alver Beauty Protek Tırnak Deneyimi
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Nilay Göktürk Beauty Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Mart 2024 16:59
Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 12:30

26 Ekim 2023 01:03