Merve sonuçtan hiç memnun değil

Novar Poliklinik Lazer Epilasyon Hizmetinde Anlaşma İhlali Ve Mobbing

05 Eylül 2024 14:39

2 yıl önce poliklinik ile görüştüm, lazer epilasyona başladım. Daha önce gittiğim için düzenli gelmeme gerek olmadığı, ihtiyaç oldukça gelmem gerektiği söylendi. 2 yıl bu şekilde devam ettim. En son 10 gün önce gittiğimde, düzenli gitmediğim için eski müşteri sayılmadığım ve bu yüzden 500 TL ödediğim ücretin 2000 TL'ye çıkarıldığı belirtildi. Normalde anlaşırken bölge fiyatlandırması yapılmıştı. Girmediğim bölgeler fiyattan düşerken şu an çok cüzi bir miktar düşürülüp, zorunlu ihtiyaç olmasa da hizmet almamız için mobbing uygulama politikası yapılmaktadır. Ayrıca 2 yıldır gittiğim Balçova şubesinde yetkili kişiye bu şekilde yapmanızın etik olmadığını söylediğimde, 'Siz bilirsiniz, devam etmeyin isterseniz, ' diye tepki gösterdi. Hem mağdur ediyorsunuz hem de ukalaca bir tavır sergiliyorsunuz. Bir anlaşma yapmışız ve hizmet sona erene kadar 500 TL olarak anlaşmışız, siz bu anlaşmayı kafamıza göre değiştiriyorsunuz. Gerekçe olarak da anlaşmada ibare yer almıyor diyorsunuz. Sözünüzün bir geçerliliği olmadığını gösteriyor. Aynı zamanda kurumun güvenilir olmadığını gösteriyor.

Serap
Serap

Kesinlikle katılıyorum. Senelerdir bitmeyen tüylerim için çıktığı zaman ara ara gidiyordum. Arayı uzattığım gerekçesiyle fiyatı 3 katına çıkarmışlar. Anlaşmamız böyle değildi dedim siz bilirsiniz dediler. Sözlerinin bir önemi yok. Her gittiğimde randevulu olduğum halde en az 1 saat kesin beklemişimdir bunu söylediğimde ise siz yine iyisiniz 2 saat bekleyenler var diyorlar alay eder gibi. Çalışanlar erkenden işlerine başlasalar en başta böyle bir uzama zaten olmaz. Ama sanki herkes doktor sanki herkes uzman öyle bir ego yükleniyor. Yetkili arkadaşları zaten söylemiyorum cilt tipi analizi bile yanlıştı kuru cildime karma dedi ısrar ettiğimde gidin başka yer ile görüşün dendi kibarca. Maalesef müşteri kaybetmeye mahkum bir kurum

09 Nisan 2024 12:13
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Balçova Novar 3 Polikliniği

19 Nisan 2024 23:36