Nokta Makro Dedektör Nokta Meta 1.6 Derinlik Ve Metal Ayrımı Hatası

Nokta meta 1.6 cihazım var, derinlik ve metal ayrımı sorunu yaşıyorum. Teknik servis, cihaz eski olduğu için teknik destek sağlayamayız diyorlar. Sonuç olarak satılan ürünün arkasında durmaları gerekiyor. Bu nasıl bir anlayış, çözmüş değilim...! Madem arkasında durmuyorsunuz, neden satıyorsunuz ürünü? "Üründe gayet güzel çalışan bir üründü."

25 Temmuz 2023 12:51 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba; MTA 106 modeli yaklaşık 15 yıl önce üretimden kaldırılmış çok eski bir modeldir. Üretimden kalkan modeller belli bir yıl aralığından sonra mücbir sebeplerden ötürü teknik servis hizmetini sonlandırılabiliyor. Teknik serviste ki arkadaşlar bu anlamda sizlere telefonda gerekli açıklamayı yapmış bulunmaktadır. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz.

3 Ağustos 2023 17:09

Kardeşim biz ürünü sıfır aldık parasını ödedik faturasını aldık ürünü teslim etmedi adamlar zam geldi diye kaldı ki sana bu konuda yardımcı olsunlar

3 Ağustos 2023 17:06

Bu firmadan ürün aldık parasını ödedik 2 gün içinde gelecek dediler faturasını verdiler ama iki gün sonra aradılar ürün pahalandı 14 bin lira zam geldi ya farkını verin ya da paranızı alın dediler

Nokta Makro Dedektör Servis Sonrası Hala Çözülmeyen Metal Algılama Mesafesi Sorunu

Nokta Makro Jeosonar 3D Çift Sistem dedektörde ekran donması ve metal algılama mesafesinde ciddi bir azalma sorunu yaşad...