Eu.healy.shop Satış Politikası Şikayeti

28 Eylül 2023 18:29

Cihazı 1 Eylül tarihinde satın aldım. 15 gün sonra ürüne 11 bin tl gibi ciddi bir rakamda indirim yaptılar. Bu süreçte sitenin destek kısmına yazdığım sorulara o kadar geç cevap aldım ki 15 günlük süreç zaten doldu. İndirimden yararlanmak istediğimi yazdım ancak yasal iade süreci olan 15 günü geçtiği gerekçesiyle kabul edilmedi. Yazılan sorulara 4-5 gün gibi bir süre zarfında dönüş yapılıyor. Zaten işleyişi, sitenin sayfasını vs. anlayıncaya kadar bu süre doluyor. Bu bir ayakkabı değil ki 15 gün içinde benim için uygun bir ürün olup olmadığını anlayayım. Ürüne çok güvendikleri için 15 gün koşulsuz iade kabul ettiklerini söylüyorlar ancak bu internet alışverişlerinde yasal zorunluluk.

Böyle kompleks bir cihazı ve uygulamalarını 15 günde çözmenin imkanı yok. Ayrıca bu kadar yakın aralık ile bu kadar ciddi indirim yapmanın yanlış bir satış politikası olduğunu düşünmüyorum zira madem indirimli fiyattan satılabiliyor cihaz, ben neden 15gün için bu kadar yüksek bir fiyat farkı ödüyorum.

Cihazla kötü bir başlangıç yaptık umuyorum cihazın performansından memnun kalırım ve kötü başlangıç kötü devam etmez. Bir tüketici olarak durumdan son derece rahatsızım.

20 Mart 2024 10:40 (Şikayetten 5 ay sonra)

Süeda
Süeda

Merhaba cihazı kullandınız mı? Fayda görüyor musunuz?

Ceyhan sonuçtan hiç memnun değil

Antikkuntik.com İade Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları

31 Temmuz 2024 21:01