Hamza sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 14:49

2021 yılı Eylül ayında Nissan Juke marka sıfır araç aldık. Aracı severek sürdük ilk zamanlar ama belirli bir süreden sonra arızalarla uğraşmaktan araçtan soğuduk. Araç ilk aldığımız günden itibaren kalkış esnasında gaz tepkimesi çok zayıf. Biraz gaza yüklenince de aşırı bir güç veriyor ve araç zıplayarak kalkıyor. Bu aracın kronik sorunu. Bunun çözümü yok. Servislere sorunca sorun değil özellik diyorlar, artık ne olduğuna bizde karar veremedik ve kabullendik. Daha sonrasında 2023 yılında farklı zamanlarda Motor arızası verdi. İlk arızası Partikül Sıcaklık Sensöründen denildi. İkinci arızada ise Yazılımı bozulmuş yazılım attık dediler. Bugün ise tekrardan Motor arızası verdi. Bu arıza 3 oldu. Artık mahkemeye başvuracağım. Bununla uğraşamam artık. Nissan’dan tamamen soğumuş durumdayım. Bir daha bu markayı tercih etmeyi düşünmüyorum. Karşınızda muhatap bulamıyorsunuz. Servisler tamamen markayı savunuyor. Hiçbir şekilde araç sahibinin yanında durmuyorlar. Mevcut arızaların kaydını dahi açmak istemiyorlar. Gülümseme hattı hattı diye bir yer var. Arıyorsunuz şikayetleri dile getiriyorsunuz. Ama harbiden gülümseme hattı imiş. Memnunsan, teşekkür edeceksen arayabilirsin, yok şikayet veya memnuniyetsizlikten ötürü aradıysan hiçbir şekilde sana yardımcı olmuyorlar. Umarım mahkemede sonuç alırım. Umarım hatalarını telafi ederler.

profile profile
02 Nisan 2024 16:42 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn Hamza E., Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

04 Nisan 2024 17:10
05 Nisan 2024 00:10

Tarafıma mağduriyetim hakkında kimse bir bilgi vermemiştir. İyi çalışmalar.

18 Nisan 2024 15:02

Araçla ilgili mahkeme sürecini başlatmış bulunmaktayım.

23 Mayıs 2024 14:14

Konu ile ilgili halen tarafıma bir dönüş yapılmamıştır. Her platformdan yetkili birisine ulaşmaya çalışıyorum. Arayacağız diyorlar ama kimse aramıyor. Defalarca gülümseme hattını arayıp sorunu dile getirmeme rağmen, arayacağız deyip aramıyorlar.

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Nissan'ın Müşterilerine Cevapsız Kalması

21 Ağustos 2024 12:37

Cansu
23 Aralık 2023 21:08
Nissan Juke Sıfır Araç Motor Arızası
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'de 2,5 Yıldır Çözülemeyen Fren Sesi Sorunu

Sezgin
05 Mayıs 2025 13:48
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Juke Şikayetim

Hamit