Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Nev Anadolu Hastanesi Hemşire Saygısızlığı Hastanenize Zarar

Nev Anadolu Hastanesi Hemşire Saygısızlığı Hastanenize Zarar
06 Nisan 2024 20:54

İyi akşamlar,
Hastanenize tavsiye üzerine iki kez geldim ve açık konuşayım, her ikisinde de memnun kaldım. Kimsenin hakkını yemem ama iki saat önce soğuk algınlığı ve halsizlik şikayetleriyle geldiğimde, hemşireniz üç kez damar yolu bulamadı ve 'Ne yapabilirim?' diyerek iğneyi defalarca yerleştirmeye çalıştı. Bu sırada beni oldukça rahatsız etti. 'Yeter, sen iğne yapma.' dediğimde, 'Kes sesini.' diyerek gidip başka bir hemşireyi çağırdı. Diğer hemşire gelip damar yolu buldu. Doktor beye, kızıma serum takılacağını ve lütfen o hemşirenin takmamasını rica ettim. 'Takmaz.' dedi ama sonra o hemşirenin başka birini görevlendirdiğini anladığımda, kızımı onların eline bırakmadım. Bunun üzerine hemşire hanım çok sinirlendi ve üzerime yürüyerek 'Sen kimsin?' diye bağırarak hakaret etti. Bunu duyan doktor bey, daha önce uyarmış olmama rağmen odasından çıkıp gelmedi. Resepsiyon dahil kimse bu durum için özür dilemedi ve üstelik hepsi bir ağızdan onu 'en iyi hemşiremiz' olarak nitelendirdiler. En çok üzüldüğüm şey, hastanenizde çok iyi muamele gördüğüm, saygılı ve işini iyi yapan diğer hemşirelerin hakkının yenilmesi oldu. Ben bir daha hastanenize gelmeyeceğim ve şikayetimi ilgili yerlere taşıyacağım. Ancak bunu hastanenizin adına değil, o davranışları sergileyen hemşire adına yapacağım. Hastanenizin zarar görmesini asla istemem ama bunları bilmenizi hakkınız olduğunu düşündüm.
Takdir sizin!
Saygılar,
S**** A***

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 19:11

20 Mart 2024 06:06
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 15:28

20 Nisan 2024 21:03