Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız 3.1
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Nesine ile ilgili bir şikayetin mi var?

Nesine Ertelenen Maçlar

• 1 hafta önce

“İlginiz için teşekkürler”

Ahmet Şikayetini Yayından Kaldırdı

Nesine Kupon Sonuçlanması Kazanan Kuponun Hala Yatmaması

15.03.2023 Tarihinde saat 12.56'da 13 maçlık Kupon oynadım 1 gün geçmesine rağmen 2 maç hala resmi sonuç bekleniyor. 1 Maçta ertelenedi +1 Oran yükselmesi gerekiyor. Lütfen yardımcı olun param hala yatmadı. Ertelenen maç ne zaman resmi sonuçlanacak? Paramın yatmasını istiyorum artık.

Nesine Kupon Sonuçlanması Kazanan Kuponun Hala Yatmaması

Nesine Ertelenen Maç Ücreti

Ertelenen maç dolayısıyla ücretim elime halen ulaşmadı üzerinden 24 saat geçmiş bulunmakta. Şu an sadece o maçı bekliyorum lütfen en kısa zamanda bilgi istiyorum. Belli ki herkes aynı sorunu yaşıyor ve buna rağmen bu olumsuzluklar düzeltilemiyor. En kısa zamanda Bir çözüm bulunmalı.

Nesine Ertelenen Maç Ücreti
2 hafta önce

Nesine Ertelenen Maç Kuponum

4692002725579394 oynadığım kuponum da bir maçım ertelendi ve 1 günden fazla oldu daha para yatırılmadı bilgilendirilmemi istiyorum aynı gün içerisin de oynanmadığı sürece yatırılır demesine rağmen hala bir şey yok gerekenin yapılmasını arz ederim teşekkürler

Nesine Ertelenen Maç Kuponum
2 hafta önce

Nesine Kupon Sonuçlanması Kazanan Kuponun Yatmaması

Ertelenen maç 24 saat oldu kupon halen sonuçlanmadı Nesine yi üyeliğimi iptal ediyorum bu kadar olmaz. Takip eden gün içerisinde ertelenen maç 1 oran sayılacak diyor hala bekliyoruz diğer uygulamada hiç böyle beklemiyoruz. Yatırınki tekrar insanlar kupon yapabilsin

Sefa'nın Teşekkür Mesajı
  • 2 hafta önce

“Teşekkürler”

Sefa Şikayetini Yayından Kaldırdı
Burak'ın Teşekkür Mesajı
  • 2 hafta önce

“İlgi için teşekkür ederim sorun çözüldü”

Burak Şikayetini Yayından Kaldırdı
Berkan'ın Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“Yardımcı olduğunuz için teşekkürler”

Berkan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Cüneyt'nin Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“Bu kadar hızlı beklemiyordum Teşekkür ederim”

Cüneyt Şikayetini Yayından Kaldırdı
3 hafta önce

Nesine Paramı Yatırın Acil

15862239 üyeliğimde ertelenen maç 30 saat geçti ve kuponumda henüz sonuçlanmadı. Paramı yatırın acil üyelikten çıkarım yeter ya bu durumu acil çözmenizi istiyorum. Param acil lazım bana 30 saat oldu ne demek para yatmaz ya 5 senedir üyeyim Nesine'de ve gerçekten sıkıldım bu durumdan

Nesine Paramı Yatırın Acil
  • profile
1 Destekçi

Nesine Ertelenen Maç Geri Dönüş

4691742728197282 numaralı kuponumda ertelenen maç bulunmaktadır, üzerinden 24 saatten fazla bir süre geçmesine rağmen hâlâ beklemektedir. Bu gibi basit çözümlerin şikayetler doğrultusunda çözümlenmesi saçma ve gereksiz, uygulama içi canlı destek bölümü acilen kullanılmalı. Konuyla ilgili geri dönüş ...

Nesine Ertelenen Maç Geri Dönüş

Nesine Kupon Maç Ertelenmesi

Nesine de 4691742725420351 numaralı kupon içerisindeki ertelenen maç kurallarda belirtilen süre yani 24 saati geçmesine rağmen halen ertelenmiş gösteriliyor ve neredeyse 2 gün olmak üzere halende bekliyorum sizden ricam sorunun çözülmesi şimdiden teşekkürler

Nesine Kupon Maç Ertelenmesi

Nesine Ertelenen Maçın Üstünden 24 Saat Geçti Ama Kuponum Onaylanmadı

Kuponumda bir maç ertelendi üstünden 24 saat geçmesine rağmen kupon onaylanmadı... Bildiride: Maç takip eden gün içerisinde oynanmazsa bu maça ait tercihler 1,00 orandan kazandı kabul edilecektir yazıyor ama kuponumdaki ertelenen maçın 24 saat geçmesine rağmen onaylanmıyor. Yardımcı olursanız sevini...

Nesine Ertelenen Maçın Üstünden 24 Saat Geçti Ama Kuponum Onaylanmadı

Nesine Ertelenen Maç Yatırılmayan Kazanç

Kuponumda bir maç ertelendi. Ertelenen maçın üstünden 24 saat geçti ve hala oynanmadı. Kurallara göre 1.00 oranında kazanmış sayılması gerekir. Diğer maçlar tamamlanmış olmasına rağmen yatırdığım tutar ya da kuponun sağlamış olduğu kazanç yatırılmadı...

Nesine Ertelenen Maç 24 Saati Geçti Hala Param Yatmadı

Dün oynadığım bir Kuponumda bir maç ertelendi ve 24 saattir oynanmadı kurallara göre 1.00 orandan kazandı olarak kabul edilmesi gerekiyor. Ayrıca diğer maçların hepsi sonuçlanmasına rağmen paramı alamıyorum. Yardım edin... Gereği yapılmasını talep ediyorum

Nesine Ertelenen Maç 24 Saati Geçti Hala Param Yatmadı
13 Şubat

Nesine Ertelenen Etkinlik Ve Maçlar

4691732726033543 kodlu kuponum da bir maç ertelendi. Maçın üstünden ortalama 36 saat geçti. Mesaj attım. Sistem mesajı atıyorlar. Direkt kupon tekrar eden gün 1 oranın da kazandı sayılacak diye, ama ödeme gelmiyor. Oran hesaplamasını yanlış yapıyorsunuz. Bari bunlara dikkat edin. Ben günlük 300 lira...

08 Şubat

Nesine Ertelenen Maç Yatmadı Halla

Ertelenen maç var neden 24saaten fazla süre geçti. Neden sonuçlanmıyor anlamıyorum ya gerçekten yakışmıyor. Böyle şeyler Nesine'ye lütfen yardımcı olun çözüm bulun param halla yatmadı. Niye ya böyle şey mi olur. Kaybeden maçları hemen sonuçlandırıyorsunuz.

04 Şubat

Nesine Ertelenen Maçın 24 Saatte Oynanmaması!

2 Şubat 2023 tarihinde oynadığım kuponumda toplamda beş adet buz hokeyi maçı bulunmakta sonuncu maç olan ceveland monsters - chicago wolves maçı 4 Şubat 2023 tarihine ertelenmiş ve 24 saat içinde oynanmayan maçlar 1.00 oranla çarpılıp ödenir diye bildiğim kural ile değerlendirilmemiş ve maçın oynanm...

03 Şubat

Nesine.com Ertelenen Maçımı Vermiyor

Ben Nesine'den kupon yaptım 3 basket maçı 2 si geldi. Son maç 10 gün ertelendi ve paramı alamadım ne yapacağım bilmiyorum. Bu ikinci defa oluyor. Lütfen bu işe bir el altın kaybeden maçı hemen yazıyorsunuz ama kazandığımızı geciktiriyorsunuz bu düzelmese şikayet edecek sizleri

Nesine.com Ertelenen Maçımı Vermiyor

Marka Profili

Nesine, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %95
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Nesine, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %95