Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Nef İnşaat Geciken Teslimat Ve Tapu Sorunlarıyla Mücadele

22 Mart 2024 21:19

Saygıdeğer yetkililer, 4 yıl önce Nef'ten bir ev satın aldım. Bana 1 sene sonra teslim edileceği söylendi ancak 4,6 yıl sonra teslim alabildim. Sözleşmemiz gereği ödenmesi gereken kiraları tarafıma ödemediler.

Teslimden sonra 'gelin anlaşalım' diyerek beni mahkemeye gitmekten vazgeçirdiler ve 1 ay içinde, anlaştığımızdan daha düşük bir tutarda ödeme yapacaklarını belirttiler. Kabul ettim ve protokol yaptık, ancak 1 ay geçmesine rağmen ödeme yapılmadı ve üzerinden neredeyse bir ay daha geçti.

İletişim kurduğum çalışanlar son derece saygısızdı ve önceden ödediğim senedi alabilmek için bir yıl boyunca mücadele ettim. Evi teslim aldığımda birçok sorunla karşılaştım ve şimdi evi satmak istiyorum. Tapu için gerekli harçları yatırdım ve 10 gün içinde tapunun çıkarılacağı söylendi. Ancak 10 gün geçmesine rağmen tapuyla ilgili bir gelişme olmadı.

4 yıldır yaşadığım bu süreçte büyük sıkıntılar yaşadım. Ayrıca, bazı şirketlerle yaptığım görüşmelerde, nef'in arsa satışında da tapu problemleri yaşattığını ve bu yüzden işbirliklerinin sonlandırıldığını öğrendim. Yaşadığım tüm bu olumsuz deneyimler nedeniyle, Nef ile ilgili herhangi bir işleme girmemenizi tavsiye ederim. Bu deneyimden ötürü çok pişmanım.

14 Haziran 2024 18:31

Nef 36 basın ekspres projesinden bir ev aldık1 yıl sonra teslim edeceğiz dediler 4.6 yıl sonra zar zor teslim ettiler, sözleşmede geciktiği ay kadar kira ödenecekti, belki yüz sefer aradık şirketi bugün yarın deyip hep yalan söylediler ben dava açacaktım nef bana dava açmayın protokol yapalım 1 ay içinde ödeyelim dediler onun üzerinden 6 ay geçti hala bir şey yok, çalışanları da çok saygısız ne bilgi veriyorlar ne dönüyorlar ev aldığımıza da alacağımıza da pişman olduk böyle şirket düşman başına bile değil bir daha bedava verirlerse alırsam namerdim hiç bulaşmayın paranızı sokağa atın daha iyi belki bir ihtiyacı olan bulur işe yarar, son olarak da 2 haftadır bugün kübra adında bir çalışanla görüşüyoruz bugün yarın deyip son olarak bugün bankaya talimat verdik bugün 5.30 a kadar yatacak dedi saat 6 oldu bir şey yok bir de utanmadan tel açıp şikayetinizi silermisiniz kesin yatacak bugün dedi bende inandım sildim şikayeti ama bunların terbiyesiz aynı zamanda yalancı olduklarını bir kez daha gördüm aklınız varsa ve huzur istiyorsanız nef e yaklaşmayın bile bu kadar yüzsüzlük görmedim

1718379107560.protokol.jpg
14 Haziran 2024 18:08

Nef 36 basın ekspres projesinden bir ev aldık1 yıl sonra teslim edeceğiz dediler 4.6 yıl sonra zar zor teslim ettiler, sözleşmede geciktiği ay kadar kira ödenecekti, belki yüz sefer aradık şirketi bugün yarın deyip hep yalan söylediler ben dava açacaktım nef bana dava açmayın protokol yapalım 1 ay içinde ödeyelim dediler onun üzerinden 6 ay geçti hala bir şey yok, çalışanları da çok saygısız ne bilgi veriyorlar ne dönüyorlar ev aldığımıza da alacağımıza da pişman olduk böyle şirket düşman başına bile değil bir daha bedava verirlerse alırsam namerdim hiç bulaşmayın paranızı sokağa atın daha iyi belki bir ihtiyacı olan bulur işe yarar, son olarak da 2 haftadır bugün büşra adında bir çalışanla görüşüyoruz bugün yarın deyip son olarak bugün bankaya talimat verdik bugün 5.30 a kadar yatacak dedi saat 6 oldu bir şey yok bir de utanmadan tel açıp lütfen şikayetinizi silermisiniz kesin yatacak bugün dedi bende inandım sildim şikayeti ama bunların terbiyesiz aynı zamanda yalancı olduklarını bir kez daha gördüm aklınız varsa ve huzur istiyorsanız nef e yaklaşmayın bile bu kadar yüzsüzlük görmedim

1718377711363.protokol.jpg
profile profile profile
14 Haziran 2024 12:31 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhabalar, tarafınıza ulaşarak konu hakkında detaylı bilgiyi paylaştık. Sorularınız olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Eyüp
Eyüp
14 Haziran 2024 18:42

Yalan sadece bugün ödenecek dendi yine ne ödeme var ne arayan soran şirketi aradığımızda telefona bakanlar görüşüp döneceğiz diyor ancak defalarca aramamıza rağmen kimse ne aradı ne de ödeme alabildik yine yalan dolan başka bir şey yok

Nef 36 Da Tapu Ve Cezai Kira Ödemesi

15 Nisan 2024 22:58
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Nef İnşaat Bahçelievler'de Tapu Teslimi Sorunu Ve İpotek Engeli

05 Kasım 2024 18:04
Esin sonuçtan hiç memnun değil

Nef İnşaat Tüm Ödemeleri Yapmama Rağmen Tapum Teslim Edilmiyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

26 Eylül 2025 21:26

Nef İnşaat Novu Yurt Projesinde Geciken Ödeme ve İletişim Sorunları