Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Okulda Yaşanan Olumsuz Deneyim Ve İhmal

23 Haziran 2024 12:43

Kavacık Fen Bilimleri Anadolu Lisesi'ne oğlumu geçen yıl kaydettirdim. Kitap parası ve üç taksitimi yatırdığım dönemden sonra oğlum rahatsızlandı ve yaklaşık olarak üç ay okula gidemedi. Bu dönem içerisinde okul kaydı durdurulmadı ve sürekli benden dilekçe alındı. Okulda okuyor olarak göstermek için hasta haliyle oğlumu sınavlarına götürdüğümde, okul içinde oğlum kötü bir olay yaşadı. Nöbetçi öğretmen olmadığı için eşofmanı komple indirilerek iki öğrenci tarafından okul içinde kameraların önünde mağduriyete uğradı. Okul yönetimi bu durumu bizden gizledi ve oğlum intihara kalkıştı. Bu durumu okul yönetimiyle görüştüğümde, sözde kurucu yönetici olan c*** Bey öğrencilerin cezalandırıldığını söyleyip kendi kabahatlerini kapatmaya çalıştı. O kadar öğrencinin içinde oğluma yapılan mağduriyetin, nöbetçi bir öğretmen olması gerektiği yerde olmadığı için oluştuğunu dile getirdiğimizde tepki aldık. Sınava giren oğlumu, sözde kurucu c*** Bey merdiven boşluğunda sıkıştırıp azarlayarak 'Babanı çağırıyorum, sürekli gelmiyor. Senin amacın ne? Erkek adamsın, ne olmuş bir yerlerin göründüyse' diyerek daha çok psikolojisiyle oynadı. Bunun üzerine ilçe milli eğitime yaptığım şikayetten dolayı, oğlumun eğitim almadığı dönemdeki senetlerimi icraya verip tüm hesaplarımıza bloke koydurdular. Bizi şikayetimizi geri aldırmak için zorlayıcı bir yöntemle hareket eden c**Bey, beni yıldıramayacaksınız. Savcılığa da şikayetlerimizi yapıyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağım. İcra yollamanız veya tehditleriniz, sizin bu yaptıklarınızı silemeyecek.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 16:25
Uğur Okulları Büyük Bir Pişmanlıktır!
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ovacık Sınav Koleji Yönetim Ve Güvenlik Şikayetim

18 Aralık 2023 18:11
Feti sonuçtan hiç memnun değil

Seviye Okulları Erken Kayıt Mağduriyeti Ve İade Sorunu

03 Eylül 2024 20:12
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Kreşte Oğluma Yapılan Haksızlık Ve İlgisizlik

07 Ocak 2025 05:48