Nazım Hikmet Kültür Merkezi Fotoğrafçısının Kötü Fotoğraf Çekmesi

15 Aralık 2023 22:56

Nazım Hikmet Kültür merkezinde nikah yaptım. Salonla fotoğraf video için dışarıdan birini getireceğimi söylediğimde bana içeride fotoğrafçılarının olduğunu söylediler o yüzden dışarıdan fotoğrafçı kabul edilmediğini söylediler. Tamam dedik anlaştık gelin odasında gelip fiyatları düğün günü söylediler mecbur o saatte başka biri zaten bulamayacağımız için ne derlerse kabul ettik. Düğünden sonra tam bir hüsrana uğradım fotoğraflar kötü çekim ışık açılar kötü. Terasta nikah yaptık terasın çok güzel manzara açısı vardı benim fotoğraflarda başımın arkasından minare çıkmış ışık arkadan vurmuş fotoğraflar karanlık en kötüsü bir ay çalıştığımız ilk dansımızı güzel çekememişler belden yukarı yakın çekim tüm video. Ne dans figürleri ne adımlar hiçbir şey güzel olmamış verdiğimiz ücretin karşılığını alamadık. Arkadaşların akrabaların çektiği fotoğraflar daha güzel olmuş

Beril
Beril

Merhaba hanımefendi Bursa Nazim hikmet kultur merkezinde mi yaptınız nikahinizi?

Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

Özel Günümde Yaşadığım Olumsuz Deneyim Ve Hizmet Eksiklikleri

07 Mayıs 2025 16:14

12 Ağustos 2023 01:32
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Organizasyon, Bilgilendirme Eksikliği Ve Hijyen Sorunları Nedeniyle Para İadesi Talebi

31 Mayıs 2025 23:30